Έπεσε η αυλαία στη φετινή τουριστική σεζόν για την Cretan Daily Cruises η οποία για μια ακόμα χρονιά πρόσφερε σε επισκέπτες αλλά και ντόπιους μοναδικές ευκαιρίες να γνωρίσουν μέσα από τις κρουαζιέρες της, όμορφα αξιοθέατα της Κρήτης.

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν η Cretan Daily Cruises χαράζει πλέον τη… ρότα της για τη νέα τουριστική περίοδο του 2017 και υπόσχεται από τον Απρίλιο να είναι και πάλι έτοιμη να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στα υπέροχα τοπία του νησιού.

Μάλιστα, η ίδια η εταιρεία δεν παραλείπει να ευχαριστήσει πρωτίστως όλους τους επιβάτες, τους συνεργάτες και του φίλους της που ήταν οι συνταξιδιώτες της σε αυτή την υπέροχη σεζόν.

Στο μήνυμά της η Cretan Daily Cruises αναφέρει:

“Με την ευκαιρία της λήξης της σεζόν 2016, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους επιβάτες μας, τους συνεργάτες και τους φίλους, που ήταν μαζί μας κατά τη διάρκεια ενός ακόμα συναρπαστικού καλοκαιριού.

Η Cretan Daily Cruises ιδρύθηκε πριν από 22 χρόνια, είναι ιδιοκτήτρια 10 πλοίων και οργανώνει τις ακόλουθες ημερήσιες κρουαζιέρες:

1. Από το λιμάνι της Κισσάμου Χανίων στο νησί της Γραμβούσας και στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου

2. Από το λιμάνι της Σούδας στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου της Σούδας (ημερήσιες και βραδινές κρουαζιέρες)

3. Από το λιμάνι της Ιεράπετρας στο νησί της Χρυσής

4. Από το λιμάνι του Μακρύ Γιαλού Ιεράπετρας στο Κουφονήσι

Με μεγάλα, ασφαλή και άνετα πλοία που συνδυάζουν φιλόξενα πληρώματα, νόστιμη κρητική κουζίνα, χώρους για παιχνίδι και δραστηριότητες ψυχαγωγίας για τα παιδιά, η Cretan Daily Cruises συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλά: να προσφέρει, με ποιότητα, ασφάλεια και ψυχαγωγία, αξέχαστες ημερήσιες κρουαζιέρες!

Επιπλέον, η Cretan Daily Cruises προσφέρει δεκάδες θέσεις εργασίας, ενισχύει την τοπική οικονομία, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, είναι χορηγός σε διάφορες κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, συμμετέχει στη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και ενισχύει το Ελληνικό τουριστικό προιόν. 

Με ανανεωμένο στόλο και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, η Cretan Daily Cruises θα είναι έτοιμη τον Απρίλιο του 2017 για να σας ταξιδέψει και πάλι σε προορισμούς παραδεισένιους στην όμορφη Κρήτη μας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook