Στο πλαίσιο αναγνώρισης κάθε αξιόλογης προσπάθειας και ευγενούς προσφοράς  που  αναβαθμίζει  το βιοτικό επίπεδο αλλά και το κοινωνικό προφίλ του Δήμου Χερσονήσου, του οποίου αποδέκτες είναι όχι μόνο οι ίδιοι οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση επιβράβευσης δημοτών επιχειρήσεων και φορέων ως ελάχιστο  φόρο τιμής  προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο Δήμος  Χερσονήσου  αναγνωρίζοντας  το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες,  καθώς ενδυναμώνουν την τοπική κοινωνία και ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ των δημοτών και δημοτικής αρχής, συγχαίρει και επιβραβεύει την προσφορά τους ως εναρκτήριο λάκτισμα.

Όπως επισήμανε  ο  Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Μαστοράκης «Ο Δήμος θέλοντας να συμβάλει στην ουσιαστική ευαισθητοποίηση όλων μας στις δύσκολες μέρες πού διανύουμε λόγω κρίσης των ημερών  μας  θα συνεχίσει να  επιβραβεύει  δημότες  και φορείς  που γίνονται αρωγοί και παράδειγμα προς μίμηση, καθώς τέτοιου είδους πρωτοβουλίες προάγουν  το πνεύμα αλληλεγγύης   σε ατομικό  και συλλογικό επίπεδο».

Σας γνωρίζουμε ότι στην εκδήλωση τιμήθηκαν  η  Μη κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) Γυναικών ΄Ίριδα΄΄, καθώς και η εταιρεία  Σαβοϊδάκης  ΑΕ, για την μακροχρόνια προσφορά  και την αδιάλειπτη  συμπαράσταση τους, στην επίτευξη  του κοινωνικού έργου του  Δήμου Χερσονήσου.

 Επιπρόσθετα, βραβεύτηκε ο Συνεταιρισμός ‘Taxi club’, για την υιοθέτηση καινοτόμων εφαρμογών όσον αφορά στην ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών  που προσφέρει.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ Γιάννης Μαστοράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Χρηστάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Εμμανουήλ Πετράκης, ο Πρόεδρος Κοινωνικής Προστασίας και  Αλληλεγγύης κ. Αθανάσιος Καλαϊτζάκης, καθώς και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου κα Δέσποινα Πλευράκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook