Ο ΟΦΗ του Κισσαμικού δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνον κόντρα στην Καλλονή και ο Νίκος Νιόπλιας ετοιμάζει αρκετές αλλαγές εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Έναν διαφορετικό, σε πρόσωπα, ΟΦΗ αναμένεται να δει ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο την Κυριακή για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ήδη, όπως αναφέραμε και την προηγούμενη Δευτέρα, το σχήμα που παρέταξε ο Νίκος Νιόπλιας κόντρα στην Καλλονή ήταν ένα σχήμα ειδικών αναγκών που ο τεχνικός του ΟΦΗ επέλεξε για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Σύμφωνα με όσα δείχνει στις τελευταίες προπονήσεις, η ενδεκάδα του ΟΦΗ αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με το Νιόπλια να προσανατολίζεται σε ένα επιθετικό σχήμα ζητώντας από τους παίκτες του να ασκήσουν μεγάλη πίεση από το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Άλλωστε η Καλλονή δεν θα έρθει για να χτυπήσει το παιχνίδι αλλά για να το «κλέψει» και στον ΟΦΗ γνωρίζουν πολύ καλά ότι ένα γρήγορο γκολ θα έχει δύο κέρδη: Αφενός θα διώξει το άγχος από τους παίκτες του ΟΦΗ και αφετέρου θα «ανοίξει» την άμυνα της Καλλονής με αποτέλεσμα να έχει την ευκαιρία να βρει ακόμα περισσότερους χώρους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook