Συνέντευξη τύπου στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, παρουσία του Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στελεχών του κόμματος που βρίσκονται στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της «εκστρατείας» της Συμφωνίας Αλήθειας με αγρότες και κτηνοτρόφους της Κρήτης, αλλά και στελεχών του κόμματος στο νομό.

Ο κ. Αυγενάκης μιλώντας σε στελέχη του κόμματος αναφέρθηκε στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ λέγοντας «το νέο σπίτι του κόμματός μας στο Ηράκλειο, σηματοδοτεί τη νέα πορεία για την παρουσία της ΝΔ στην τοπική κοινωνία. Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου πρέπει να έχει μόνιμα το «δάχτυλο στο σφυγμό της κοινωνίας», με ισχυρό παρεμβατικό και σύγχρονο λόγο, ενότητα, και μακριά από νοοτροπίες του παρελθόντος, οι οποίες κρατούσαν το κόμμα μικρό, δίνοντας την εντύπωση ότι η ΝΔ είναι ένα κλαμπ για λίγους».

«Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της παράταξης, ανοίγουμε τις πόρτες μας σε πολίτες και στο Ηράκλειο και σε ολόκληρη την Κρήτη, οι οποίοι μας αντιμετώπιζαν, μέχρι στιγμής, με επιφυλακτικότητα. Τους καλούμε να συμμετέχουν, όχι μόνο στα κομματικά δρώμενα, αλλά στην διαμόρφωση των πολιτικών προτάσεων και την πολιτική διαδικασία.»

Μάλιστα ο κ. Αυγενάκης απευθυνόμενος στα στελέχη του κόμματος είπε «δικιά σας αποστολή ως κομματικά στελέχη πρώτης γραμμής είναι πρωτίστως να διευκολύνεται να πετύχουμε αυτήν την πολιτική διεύρυνση, την οποία τόσο χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία. Άλλωστε η Κρήτη μας ενώνει όλους! Δε μας ζητά να αρνηθούμε ούτε τις ιδέες ούτε τα πιστεύω μας. Μας ζητά μόνο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για το συμφέρον της Κρήτης και του Λαού της.»

Ο Γραμματέας της ΝΔ αναφερόμενος στις ανοιχτές συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα το τετραήμερο από Πέμπτη ως Κυριακή, με αγρότες και κτηνοτρόφους στην Κρήτη τόνισε: «στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, το ζήτημα της αγροτικής παραγωγής αποτελεί κομβικής σημασίας ζήτημα. Ακόμη περισσότερο, ο εποικοδομητικός διάλογος που έχουμε ξεκινήσει εδώ στην Κρήτη, γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, μαρτυρά τη σημασία που δίνει η Νέα Δημοκρατία στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα της Κρήτης και την ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία που παράγεται στο νησί από τον πρωτογενή τομέα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook