Αγιασμό στα αποδυτήρια του γηπέδου των Μουρνιών πραγματοποίησε την Παρασκευή (04/11) η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, που θέλει να κάνει μία νέα αρχή στο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Παράλληλα υπήρξε η γνωστοποίηση της σημαντικής επιστροφής στην ομάδα του Κώστα Μπουρδαντωνάκη, ο οποίος αναλαμβάνει ξανά καθήκοντα γενικού αρχηγού.

Η επίσημη ενημέρωση του ΙΝΚΑ:

Αγιασμός στα αποδυτήρια της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο γήπεδο των Μουρνιών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, παρουσία μελών του Δ.Σ., των προπονητών και των ποδοσφαιριστών.

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ομάδας Γιάννης Μυλωνάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την Κηφισιά, ενώ παρουσίασε και την «επιστροφή στην ομάδα» ενός… σημαντικού κεφαλαίου, όπως τον χαρακτήρισε, του Κώστα Μπουρδαντωνάκη, ο οποίος, μετά από διάλειμμα λίγων μηνών για προσωπικούς λόγους, αναλαμβάνει και πάλι καθήκοντα γενικού αρχηγού.

Ο κ. Μπουρδαντωνάκης μίλησε στους παίκτες, με τους περισσότερους εκ των οποίων γνωρίζεται από την περυσινή σεζόν.

Στα ευχάριστα και η επιστροφή τριών εκ των τραυματιών (Σταθινάκη, Κυτράκη και Ταταράκη) οι οποίοι τίθενται στη διάθεση του Γιάννη Κατσούλη, ενώ ατομικό πρόγραμμα μόνο με τρέξιμο έκανε ο Θοδωρής Τσικουδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook