Ο Κισσαμικός δεν έδειξε το ίδιο καλό πρόσωπο των δύο πρώτων παιχνιδιών της σεζόν και υπέστη την πρώτη του ήττα με 2-0 από τη Λαμία.

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου έχασε την πρώτη καλή φάση στο ματς με τον Κίκε στο 16′ αλλά στη συνέχεια στάθηκε άτυχη, αφού έχασε με προβλήματα τραυματισμών τόσο τον άσο από την Ισημερινή Γουινέα όσο και τον Σελινιωτάκη και ειδικά για τον πρώτο υπάρχει ανησυχία εν όψει των ματς που ακολουθούν.

Η Λαμία ανέβασε απόδοση, είχε δοκάρι με τον Τσούκαλο στο 30′ και έφτασε στο 1-0 με τον Αναστασιάδη στο 41′.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λαζαρίδης αρνήθηκε το 2-0 στον Καραγιάννη και στη συνέχεια ο Κισσαμικός μετέφερε το σκηνικό προς την εστία του Πίτκα χωρίς να απειλήσει όμως αισθητά. Στο 88′ σε αντεπίθεση της Λαμίας ο Ντουρμισάι πέτυχε το 2-0.

Ο Κισσαμικός εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Φωτιάδη.

Οι φάσεις του αγώνα

16′ Καλή στιγμή για τον Κισσαμικό. Από γύρισμα του Μάντζη ο Κίκε με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.
30′ Κόρνερ του Βασιλόγιαννη κεφαλιά του Τσούκαλου η μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και άουτ.
31′ Ο Τιάγκο με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα άουτ.
40′ Φάουλ του Βασιλόγιαννη ο Παντελάκης απομάκρυνε με κεφαλιά, σουτ στην κίνηση του Σπυρόπουλου απέκρουσε σε κόρνερ ο Λαζαρίδης.
41′ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Βασιλόγιαννη, κεφαλιά του Όμο αποκρούει ο Λαζαρίδης και ο Αναστασιάδης από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
49′ Σε εκτέλεση φάουλ για τον Κισσαμικό ο Τσούκαλος αγκαλιάζει και ρίχνει εντός περιοχής τον Παντελάκη χώρις να γίνει αντιληπτός από διαιτητή και α’ βοηθό.
49′ Σουτ του Καραγιάννη απέκρουσε σε κόρνερ ο Λαζαρίδης.
51′ Γύρισμα του Τσούκαλου σουτ του Βασιλόγιαννη κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.
63′ Σέντρα του Σταθάκη ο Μάντζης βρίσκεται στο έδαφος από μαρκάρισμα του Αναστασιάδη και υπάρχουν διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Κισσαμικού.
79′ Μπαλιά του Μάντζη στον Τιάγκο που βρίσκεται στο έδαφος από κράτημα αντιπάλου σε φάση που ξεσήκωσε νέες διαμαρτυρίες από την ομάδα μας.
88′ ΓΚΟΛ: Σε αντεπίθεση για τη Λαμία ο Βασιλόγιαννης πάσαρε κάθετα στον Ντουρμισάι που πλάσαρε τον εξερχόμενο Λαζαρίδη για το 2-0.

Διαιτητής: Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς)
Βοηθοί: Μωϋσιάδης (ΕΠΣ Ηπείρου)-Στεφούλης (ΕΠΣ Γρεβενών)
4ος διαιτητής: Καραλιόλιος (ΕΠΣ Γρεβενών)

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βαλιός (46′ Κοτσώνης), Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Όμο, Μπλάζιτς, Βάντερσον (45′ λ.τρ. Καραγιάννης), Βασιλόγιαννης, Τσούκαλος (71′ Μπουλούλης), Ντουρμισάι

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σταθάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης (46′ λ.τρ. Ενγκουέμ), Γκούμας, Τιάγκο, Θέος (75′ Μίλιτς), Κίκε (36′ λ.τρ. Ποκόνγκ), Μάντζης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook