Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, περιοδεία στους νομούς Ρεθύμνης και Χανίων, στην Κρήτη.
 
Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του, θα έχει σειρά συναντήσεων με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας της Κρήτης, καθώς και με εκπροσώπους επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων.
 
Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες του νησιού, ενώ θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση, στις Βρύσες Χανίων.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου  

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, ενώ θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας Κρήτης.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα μιλήσει σε εκδήλωση των ΝΟΔΕ Χανίων – Ρεθύμνου στις Βρύσες Χανίων, στις 19:00 (κέντρο «ΕΣΠΕΡΟΣ»).

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου
 
Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης, θα  επισκεφθεί διαδοχικά την 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, το Ίδρυμα Βενιζέλου, το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, καθώς και το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων. Επίσης, θα έχει  συναντήσεις με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς της Δυτικής Κρήτης στο Επιμελητήριο Χανίων, ενώ θα επισκεφτεί και την Δημοτική αγορά της πόλης.

    09.00 Ω      115 Πτέρυγα Μάχης
    10.15 Ω      Οικία και Ίδρυμα Ελευθερίου Βενιζέλου
    10.45 Ω      Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων
    11.30 Ω      Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων
    12.00 Ω      Συνάντηση  με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς της Δυτικής Κρήτης, στο Επιμελητήριο Χανίων
    13.00 Ω      Δημοτική Αγορά Χανίων