Το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον προεδρικό θώκο της Superleague είναι ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης.

Την επόμενη εβδομάδα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του συνεταιρισμού των ομάδων της Superleague στην οποία ένα από τα κύρια θέματα θα είναι και ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη στην θέση του προέδρου.

Στην Superleague φαίνεται να έχουν πάρει απόφαση για πρόεδρο κοινής αποδοχής και μετά την άρνηση του προέδρου του Ατρομήτου Γιώργου Σπανού να αναλάβει την θέση , επικρατέστερος για αυτή είναι ο Απόστολος Παπουτσάκης αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι μισές και παραπάνω ομάδες από την μεγάλη κατηγορία έχουν εκφράσει την θετική τους άποψη για τον πρόεδρο του Εργοτέλη.

Ο ίδιος ο Απόστολος Παπουτσάκης μιλώντας στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 για το θέμα της ανάληψης της προεδρίας της SuperLeague επισήμανε ότι είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο τονίζοντας : «Μου έχουν κάνει πρόταση περίπου οι μισοί, ίσως και παραπάνω, συνάδελφοι στη Super League. Είναι μια δύσκολη απόφαση που θέλει σκέψη, συζητήσεις και προϋποθέσεις για να την αποδεχθώ. Είμαι θετικός στο άκουσμα αυτής της πρότασης, αλλά χρειάζονται ακόμα κάποια πράγματα για να πάρω την τελική απόφαση».

Για το ποιες είναι οι προϋποθέσεις αυτές, ο πρόεδρος του Εργοτέλη είπε: «Θα πρέπει να μιλήσω και με τους άλλους προέδρους των ομάδων και να πάρουμε μια από κοινού απόφαση. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να συμφωνήσουμε να αλλάξουμε τη ροή του ποδοσφαίρου και να μπουν οι βάσεις από όλους τους εμπλεκόμενους, τις ομάδες, τους παράγοντες, την πολιτεία για να αλλάξουμε αυτή την εικόνα που έχει τώρα το ποδόσφαιρο και να επανέλθει αυτή που θέλουμε όλοι όσοι αγαπάμε αυτό το άθλημα».

Απαντώντας στο τι θα πράξει αν υπάρξει και άλλος υποψήφιος πρόεδρος, όπως είχε γίνει την προηγούμενη φορά που είχε διεκδικήσει την προεδρία της διοργανώτριας αρχής, ανάφερε: «Μέχρι τώρα από ότι ξέρω δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον κάποιος άλλος για την προεδρία. Αν συμβεί αυτό, θα συζητήσουμε και θα βρούμε από κοινού την καλύτερη λύση. Δεν χρειάζονται καυγάδες και διχόνοια μεταξύ μας».