Σημαντική διάκριση για τον αθλητή του Α.Σ. Κρήτες Στράτο Κατσούλη, που ύστερα από πάρα πολύ καλή εμφάνιση κατέλαβε την 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων 2016.

Ο αθλητής του χανιώτικου συλλόγου έμεινε μία… ανάσα μακριά από τα μετάλλια.

Η ενημέρωση του Α.Σ. Κρήτες:

Την 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων 2016 κατέκτησε ο αθλητής του Α.Σ.Κρήτες Κατσούλης Στράτος, ύστερα απο πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

Ο αθλητής του συλλόγου κέρδισε τον 1o αγώνα και στα προημιτελικά ήρθε ισόπαλος και έμεινε μια ανάσα εκτός μεταλλίων στη διαδικασία του χρυσού πόντου.

Ο προπονητής του συλλόγου Καντάρας Νίκος δήλωσε πως «τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, και όπως εξελίχθηκε ο αγώνας του Κατσούλη μας έμεινε μια πίκρα που δεν μπήκαμε στα μετάλλια, αφού ο αθλητής μας έπαιξε πάρα πολύ καλα,έχασε στο χρυσό πόντο αφού ήρθε ισοπαλία και όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα πήγαινε για τελικό, αφου ο αντίπαλος του πέρασε εύκολα τα ημιτελικά. Έτσι όμως είναι ο αθλητισμός και οι εμπειρίες με τα συναισθήματα που αποκτούν οι αθλητές είναι πάρα πολυ σημαντικά.

Το επίπεδο των αθλητών είναι πολύ υψηλό πλέον όπως και ο ανταγωνισμός, γιατι μιλάμε για ολυμπιακό άθλημα και είναι μεγάλη υπόθεση και μόνο που φτάσαμε ως εδώ, όπως και κάθε επιτυχία της ομάδας. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και προπονητές για τις προσπάθειές τους,καθώς επίσης και στους διαιτητές.»

Η τελική φάση των αγώνων διεξάχθηκε στη Χαλκίδα στις 5-6 Νοεμβρίου και ο Α.Σ. Κρητες συμμετείχε με τους αθλητές Κατσούλη Στράτο και Αλυγιζάκη Σπύρο οι οποίοι είχαν πάρει το εισιτήριο για τα τελικά απο τους προκριματικούς αγώνες, και ήταν οι μοναδικοί εκπρόσωποι της Κρήτης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook