“Επίθεση” εξαπέλυσε η παράταξη του κ.Σκουλάκη προς τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα.

“Η Δημοτική Παράταξη “Χανιά μαζί για τον Δήμο μας” σχολιάζοντας τις αλλεπάλληλες – τις τελευταίες ημέρες – δηλώσεις και συνεντεύξεις του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, επισημαίνει τα εξής:

-Κατ΄ αρχήν ο κ. Βάμβουκας ζητά από τους πολίτες “πίστωση χρόνου”. Λυπούμαστε αλλά μάλλον δεν γνωρίζει απλή αριθμητική.

Ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου στις 1/9/2014 και έκτοτε έχουν παρέλθει δύο χρόνια και 2,5 μήνες, χρόνος επαρκής για να δώσει το στίγμα της πολιτικής και του οραμάτός του για τον Δήμο, που όπως τελικά αποδεικνύεται, είναι ανύπαρκτα. Πόση ακόμη πίστωση χρόνου να του δώσουν – και γιατί άραγε – οι δημότες;

-Για να δικαιολογήσει την δίχρονη απραξία της Δημοτικής Αρχής για τον “βαλτωμένο Δήμο” επικαλείται “άδεια συρτάρια, καμμένη γη και σωρεία προβλημάτων”.

– Επαναλαμβάνει για πολλοστή φορά ότι κατάφερε να “ξεκολλήσει” υποθέσεις και να βάλει τάξη στον Δήμο. Δεν έχει όμως την γενναιότητα και το πολιτικό θάρρος να παραδεχτεί ότι όλα όσα παρουσιάζει δικά του έργα, είναι έργα συνεχιζόμενα. Του υπενθυμίζουμε ότι του παραδώσαμε 100 περίπου δράσεις, έργα και μελέτες, τα οποία και είναι στην διάθεση των ΜΜΕ.

– Πώς άραγε μεταφράζεται “η τάξη” που έφερε, δήθεν, στην Οικονομική Υπηρεσία όταν “προχώρησε” στην αντικατάσταση του αρμόδιου Αντιδημάρχου, του Διευθυντή της Οικονομικής Υπηρεσίας και του ταμία, σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα; Κινήσεις οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με τα λόγια του. Αν έφερε “τάξη” στην αρμόδια Υπηρεσία, προς τι αυτές οι αντικαταστάσεις;

– Τονίζει ο κ. Βάμβουκας ότι είναι “παγερά αδιάφορος” για το πολιτικό κόστος. Εμείς θεωρούμε ότι “παγερά αδιάφορος” είναι απέναντι στην κριτική που του ασκείται από την κοινωνία για την επιδείνωση της καθημερινότητας και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής.

– Τέλος ο κ. Δήμαρχος δηλώνει ότι “επιλέγει να συνεργαστεί με την όποια κυβέρνηση”.

Αλίμονο όμως στον Δήμο εκείνον, του οποίου ο Δήμαρχος ενδιαφέρεται μόνον “να τα έχει καλά” με την κεντρική εξουσία.

Επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά ότι επιβάλλεται τεκμηριωμένη διεκδίκηση για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου. Ο Δήμαρχος πρέπει να απαιτεί και όχι να επαιτεί’.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

“ΧΑΝΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook