Ο Πλατανιάς προηγήθηκε απέναντι στον Ηρακλή και είχε πολλές ευκαιρίες για να εξασφαλίσει τη νίκη, αλλά ένα κακό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι και να του στερήσουν τη νίκη (1-1).

Αν και η νίκη αγνοείται εδώ και έξι αγωνιστικές η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έμεινε αλώβητη στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια της, αλλά έχει μπροστά της τα δύσκολα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Ο Αποστολόπουλος στο 29’ έδωσε προβάδισμα στον Πλατανιά, γιορτάζοντας με ιδανικό τρόπο τα 25α γενέθλιά του, αλλά ο Κυριακίδης στο 68’ ισοφάρισε σε 1-1.

Οι φάσεις του αγώνα
5’ Σουτ του Μενδρινού κοντράρει σε αντίπαλο και καταλήγει κόρνερ.
13’ Σουτ του Μανούσου άουτ.
23’ Από πάσα του Λεοζίνιο το σουτ του Μοντέιρο καταλήγει άουτ.
29’ ΓΚΟΛ: Ο Πλατανιάς βγήκε ιδανικά στην κόντρα, ο Αποστολόπουλος άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Γιακουμάκη και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).
46’ Σημαντική ευκαιρία για τον Πλατανιά όταν ο Περνίς “νίκησε” σε τετ-α-τετ τον Γιακουμάκη.
53’ Κεφαλιά του Ζιαμπάρη και σπουδαία επέμβαση του Σωτηρίου.
68’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Σαραμαντά κεφαλιά του Κυριακίδη και 1-1.
71’ Νέα σπουδαία ευκαιρία χαμένη από τον Γιακουμάκη, που δεν μπορεί να σκοράρει από γύρισμα του Ντεβέσα.
81’ Σέντρα-σουτ του Μανούσου διώχνει σε κόρνερ ο Περνίς.
90+3’ Ο Ρούσσος απομακρύνει σωτήρια μπροστά από τον Γιακουμάκη, έπειτα από γύρισμα του Ντεβέσα.

Διαιτητής: Σκουλάς (Σερρών)
Βοηθοί: Κελάζογλου (Χαλκιδικής) – Τσαμούρης (Πειραιά)
4ος διαιτητής: Φλώτσιος (Βοιωτίας)

Κίτρινες κάρτες: Μπανανά (25’), Μπαρτολίνι (26′), Γιακουμάκης (26’), Κούρος (41′), Βάντερσον (42′), Σαραμαντάς (58′), Μανούσος (58′), Αποστολόπουλος (61′), Ζιαμπάρης (65′), Στάθης (88′)

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Περνίς, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Κούρος, Μοντέιρο (56′ Λάμπρου), Πασάς (46′ Ρούσσος), Λεοζίνιο (90′ Κυνηγόπουλος), Λουκίνας.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον,  Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Αποστολόπουλος (71′ Ντεβέσα), Μενδρινός (83′ Ντίνας), Μανούσος (90+1′ Κάργας), Γιακουμάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook