Ο σύλλογος Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας έχει διοργανώσει περισσότερες από 25 εθελοντικές αιμοδοσίες τα τελευταία 15 χρόνια συγκεντρώνοντας περισσότερες από 700 μονάδες αίματος και έχει καταφέρει να καλύψει πολλές, και κάποιες πολύ  σοβαρές, περιπτώσεις, με περισσότερες από 600 μονάδες αίματος.

Η  εθελοντική αιμοδοσία που οργανώθηκε από το Σύλλογό το περασμένο Σάββατο 05/11/2016 είχε  ικανοποιητική συμμετοχή. Συγκεντρώθηκαν 36 μονάδες αίματος με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 ατόμων.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

“Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν, (ακόμα και αυτούς που δεν κατάφεραν τελικά να δώσουν αίμα) και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά τους.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και εκείνους τους συναδέλφους που συμμετέχουν από μακριά, από την Αθήνα, τα Χανιά και τη Σητεία, όλους εκείνους που αν και δε μπορούν να έρθουν στις αιμοδοσίες που οργανώνουμε,  απευθύνονται σε δημόσια νοσοκομεία της περιοχής τους και δίνουν αίμα ενισχύοντας την Τράπεζα του συλλόγου μας.

Αισιοδοξούμε ότι θα καταφέρουμε και στο μέλλον κάθε αιμοδοσία μας θα έχει επιτυχία, με τον αριθμό των συμμετεχόντων να αυξάνεται κάθε φορά, και ευχόμαστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιούμε τις μονάδες που συγκεντρώνουμε στην Τράπεζα του συλλόγου μας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook