Παρέμβαση του πρωθυπουργού ζητά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων του Γ. Ραγκούση με τους ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι αποφάσισαν εν τέλει να συνεχίσουν την απεργία τους.

Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε «τους οδηγούς ταξί να αντιπαρατάξουν υπευθυνότητα στην κυβερνητική ανευθυνότητα και να αναστείλουν άμεσα όλες τις κινητοποιήσεις τους».

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ:

«Η ασυνέπεια, η ανευθυνότητα και το διαρκές \”ράβε – ξήλωνε\” της κυβέρνησης σ\’ ό,τι αφορά τα ταξί δεν μπορεί να συνεχίζονται άλλο. Ιδίως, μάλιστα, τη στιγμή αυτή που κορυφώνεται η τουριστική περίοδος.

Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ο αρμόδιος υπουργός, ενώ έσπευσε να ακυρώσει τη ρύθμιση που προωθούσε ο προκάτοχός του, δεν έχει ακόμη καμία συγκεκριμένη θέση. Αντί να αναγνωρίσει το λάθος του και να δώσει διέξοδο στα αδιέξοδα που δημιούργησε, επιμένει σε στείρες πρακτικές.

Καλώ τον ίδιο τον πρωθυπουργό να παρέμβει άμεσα για να ξεκινήσει ουσιαστικός διάλογος για την απελευθέρωση του επαγγέλματος με κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Καλώ, ταυτόχρονα, τους οδηγούς ταξί να αντιπαρατάξουν υπευθυνότητα στην κυβερνητική ανευθυνότητα και να αναστείλουν άμεσα όλες τις κινητοποιήσεις τους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook