Το ΚΔΒΜ KAPPA STUDIES και η οικογένεια Καλαθάκη, πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο αγιασμό για το νέο εκπαιδευτικό έτος 2016 – 2017, στις ανανεωμένες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στο ξενοδοχείο Καμάρι, στο Κοκκίνη Χάνι.

Σπουδαστές από τα τμήματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, διεύθυνσης ξενοδοχείου, αλλά και από τα νέα τμήματα τυροκομίας και κρεοκοπτικής, είχαν την ευκαιρία να βρίσκονται μαζί με φίλους και συγγενείς, σε μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή, για όλη την οικογένεια της KAPPA STUDIES, όπου αριθμεί πλέον πάνω από τριακόσιους σπουδαστές και πολυμελές εκπαιδευτικό αλλά και διοικητικό προσωπικό.

Τον αγιασμό πραγματοποίησε, εκπροσωπώντας της Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, ο πατέρας Γεώργιος, ενώ πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι, είχαν την ευκαιρία, να απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό, επαινώντας το έργο της οικογένειας Καλαθάκη.

Μεταξύ αυτών, ο κύριος Μαστοράκης Ιωάννης, δήμαρχος Χερσονήσου, ο κύριος Αλιφιεράκης Κωνσταντίνος, πρόεδρος επιμελητηρίου Ηρακλείου, ο Πύραρχος Σταμάτης Καραμπινάκης, εκ μέρους της Περιφερειακής Διοίκησης της Πυροσβεστικής, ο Ταξίαρχος Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, εκ της Αστυνομικής Διοίκησης Ηρακλείου, ο κύριος Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, πρόεδρος του συνδέσμου εξαγωγέων Κρήτης, ο κύριος Κουμπαράκης Δημήτριος, εκπρόσωπος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών ξενοδοχείων, ο κύριος Κλάδος Κωνσταντίνος, αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας τυροκόμων Ελλάδος, ο κύριος Στεφανάκης Αλέξανδρος, πρόεδρος του γεωτεχνικού επιμελητηρίου Κρήτης, ο κύριος Κουρουπάκης Ευάγγελος, μέλος στο ΔΣ της πανελλήνιας ομοσπονδίας καταστηματαρχών κρεοπωλών, ο κύριος Συλλιγάρδος Κωνσταντίνος, γνωστός δημοσιογράφος και η κυρία Χαλκιαδάκη Χριστίνα, επιχειρηματίας της Κρήτης.

Χορευτικά συγκροτήματα, κρητικοί λυράρηδες, εκλεκτά εδέσματα, μαγειρεμένα με αγάπη από τους σπουδαστές και πολλές άλλες εκπλήξεις, περίμεναν όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ στην ομιλία του ο κύριος Θεόδωρος Καλαθάκης, άφησε υποσχέσεις για ακόμα πιο σπουδαίες και καινοτόμες προσθήκες, στο έργο της Kappa Studies, υπό την καθοδήγηση της νέας ερευνητικής ομάδας, που εντρυφεί στα μείζονα θέματα του πρωτογενούς τομέα της Κρήτης μας, όπως το ελαιόλαδο, το κρασί και το μέλι.