Ένας Γερμανός φωτογράφος με αφορμή τις διακοπές του στην πανέμορφη Κίσσαμο ενδιαφέρθηκε να μάθει πληροφορίες για την ομάδα που προπονείται στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου!

Βλέποντας από μακριά τα αποδυτήρια στα οποία περίοπτη θέση έχει το σήμα του Κισσαμικού με το δελφίνι ο Patrick Pollmeier συγκέντρωσε πληροφορίες και αφιέρωσε λίγες ώρες από τη μέρα του για να τις… περάσει με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Χανιώτικης ομάδας.

Ο 24χρονος φωτογράφος από τη Γερμανία έκανε φωτογραφικό αφιέρωμα στον Κισσαμικό, από το οποίο ξεχωρίζει το τατουάζ του “Ρόκι Μπαλμπόα” στο πόδι του Μάριο Μαρτίνεθ.

Αναλυτικά η αναφορά του Κισσαμικού στο αφιέρωμα του Γερμανού φωτογράφου:

Μέχρι τη Γερμανία έφτασε η… χάρη της ομάδας μας, μέσω της ιστοσελίδας paddelproduction.de και του Γερμανού φωτογράφου Patrick Pollmeier!

Ο 24χρονος φωτογράφος με αφορμή τις διακοπές του στην Κίσσαμο ενδιαφέρθηκε να μάθει λεπτομέρειες για την ομάδα που έχει σήμα το δελφίνι και προπονείται στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου! Έτσι προέκυψε η… γνωριμία του με τον Κισσαμικό και το αφιέρωμα στην ομάδα μας.

Ο Patrick Pollmeier αφιέρωσε λίγες ώρες με την ομάδα μας παρακολουθώντας από κοντά τη σκληρή δουλειά που γίνεται στο Καστέλι. Αποθανάτισε στιγμές από μία διπλή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε κατά την περίοδο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, δίνοντας το “παρών” τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.

Ιδιαίτερη εντύπωση του έκανε το τατουάζ του Μάριο Μαρτίνεθ στο οποίο απεικονίζεται ο Σιλβέστερ Σταλόνε στον ρόλο του Ρόκι Μπαλμπόα! Όπως αναφέρει στην αφήγησή του μετά έμαθε ότι ο Μάριο είχε “εκτελέσει” την Μπαρτσελόνα του Μέσι πριν μερικά χρόνια.

Το αφιέρωμα στον Κισσαμικό από τον Patrick Pollmeier

Το βίντεο με αφορμή την επίσκεψή του στο Καστέλι και στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook