Πολιτικό πηγαδάκι έστησαν σήμερα το μεσημέρι στην Δημοτική Αγορά, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Κυριακου Μητσοτάκη στα Χανιά.

Φίλοι και στελέχη της ΝΔ μαζεύτηκαν σε ταβερνάκι για κρασάκι και χαλαρή κουβέντα, με κύριο θέμα τι άλλο, την επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ στην πόλη μας και την χθεσινή ομιλία του στο κοσμικό κέντρο “Εσπερος”.

Παρόντες μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Λευτέρης Αυγενάκης και Γιάννης Κεφαλογιαννης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων Μανωλης Κελαϊδής, αλλά και ο στενός Συνεργάτης και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαριδης.

Ο κ. Κελαϊδής κάνοντας μια πρόποση συνεχάρη όλη την ομάδα που διοργάνωσε την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην Κρήτη και τον Λευτέρη Αυγενάκη για την τελευταία του επιτυχημένη εξόρμηση στο νησί για τα αγροτικά.

Πρίν όμως πει αυτά και άλλα, έδωσε ευχές…

Έδωσε ευχές στον πρώην Βουλευτή και στενό συνεργάτη του Προέδρου κο Στέλιο Νικηφοράκη που σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια του. 

Ο κος Νικηφοράκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ και βέβαια έκανε το τραπέζι σε όλη την παρέα.

Την ίδια ώρα, ακριβώς στο διπλανό ταβερνάκι καθόταν άλλη μία παρέα με στελέχη της ΝΔ και άλλους και μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Σπανάκης, Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook