Κραυγή απόγνωσης από ένα φιλόζωο Ηρακλειώτη, ο οποίος σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σπίτι του έχει μαζέψει πολλά αδέσποτα σκυλιά και τα φροντίζει ο ίδιος. Ο Αλέξανδρος έχει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δική του σελίδα, η οποία έχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί αγωγές από άτομα που μένουν κοντά στο σπίτι του και ενοχλούνται από τα σκυλιά .Αν και η νομοθεσία καθορίζει συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που μπορεί κάποιος να φιλοξενεί ζώα, ο ίδιος ζητάει την κατανόηση του κόσμου καθώς δεν μπορεί να πετάξει τα σκυλιά στον δρόμο ενω δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει να μάχεται για αυτά μέχρι τέλους.

Δείτε τι γράφει ο ίδιος:

“Τι να κάνω που τα αγαπάω τόσο πολύ δεν μπορώ να τα αφήσω στο δρόμο, σήμερα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από μια εισαγγελική επιμελητής η οποία ήθελε να μου δώσει ένα χαρτί στο οποίο 7 άτομα έχουν καταθέσει αγωγή και ζητάνε από 5 χιλιάδες ευρώ από εμένα η να αφήσω τα σκυλιά στο δρόμο, οι βίλες τους βρίσκονται 300 μέτρα μακριά από μας και καταλαβαίνω ότι πρέπει να βρω άλλο χώρο για τα σκυλιά όμως δεν μπορώ να τα αφήσω στο δρόμο δεν μπορώ θα πεθάνουν εκεί έξω χωρίς εμένα. Λίγο κατανόηση δεν έχω βρει 4 μηνύσεις 10 δες καταγγελίες και τώρα και αγωγές. Δεν έχω ούτε δικηγόρο να το κοιτάξει το θέμα. Έλεος ρε άνθρωποι λίγο έλεος για αυτές της ψυχές αν μπορούσα και στο βουνό θα πήγαινα για να τα σώσω

Πρέπει να βρω δικηγόρο να υπερασπιστεί τα σκυλιά μου έχουν κάθε δικαίωμα να ζήσουν και δεν ενοχλούν κανέναν, θα ήταν πολύ άδικο για αυτά να τα βγάλουν στο δρόμο και άδικο για μένα που τα φροντίζω να με ταλαιπωρουν έτσι . Τον χώρο αυτό τον έφτιαξα με πολύ κόπο αυτοί που θέλουν να μας διωξουν αφού τους χαλάμε την εικόνα της περιοχής ας μας βρουν μέρος και θα πάμε η απαιτήσεις τους να τα αφήσω στο δρόμο τουλάχιστον εγώ δεν την δέχομαι”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook