Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στη Millennium Bank, με άμεση ισχύ, αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ρωμοσιός, μέχρι σήμερα αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας.

Ο κ. Ρωμοσιός είναι εκ των ιδρυτικών στελεχών της Τράπεζας, με μακροχρόνια εμπειρία στον κλάδο και εκτεταμένη γνώση της Ελληνικής και διεθνούς τραπεζικής αγοράς.

Την περίοδο 2006-2008 διετέλεσε Διευθυντής Εργασιών του Ομίλου Millennium bcp στη Πορτογαλία, ενώ ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοικούσης Επιτροπής της Τράπεζας στην Ελλάδα, ήταν, μεταξύ άλλων, Επικεφαλής Δικτύου.

«Στρατηγική προτεραιότητα της τράπεζας είναι η παροχή υποδειγματικής εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας και η επέκταση της πελατειακής μας βάσης, με έμφαση στη λιανική τραπεζική και με την πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων μας. Ταυτόχρονα δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη διατήρηση της κεφαλαιακής επάρκειας και του υγιούς χαρτοφυλακίου της τράπεζας», δήλωσε ο κ. Ρωμοσιός, αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Rui Coimbra, μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της Millennium bank, ολοκληρώνοντας την ιδιαίτερα επιτυχημένη του πορεία στη τράπεζα, επιστρέφει στη μητρική εταιρία, Millennium bcp Πορτογαλίας, για να αναλάβει νέα, διευρυμένα καθήκοντα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook