Μία σειρά επισκέψεων σε σχολεία των Χανίων εγκαινίασε ο Πλατανιάς, με την επίσκεψη στο 4ο Γενικό Λύκειο Αμπεριάς.

Η αντιπροσωπεία του Πλατανιά αποτελούταν από τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Στάθη, Δημήτρη Σκουλουδάκη, Θοδωρή Λαμπίρη, Ρενάτο Ζίκο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μπερνεάνου.

Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:

Δίπλα στους μαθητές του 4ου Γενικού Λυκείου Αμπεριάς βρέθηκαν παίκτες της ομάδας μας, εγκαινιάζοντας μια σειρά επισκέψεων σε σχολεία με στόχο να μυήσουν τα παιδιά στις αξίες του αθλητισμού.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Στάθης, ο Δημήτρης Σκουλουδάκης, ο Θοδωρής Λαμπίρης, ο Ρενάτο Ζίκο και ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πλατανιά, Γιώργος Μπερνεάνου μίλησαν στους μαθητές για την σημασία του αθλητισμού στην καθημερινή ζωή, για το ευ αγωνίζεσθαι και την αξία του σε μια περίοδο όπως η συγκεκριμένη που το ποδόσφαιρο περνά έντονη κρίση.

Παράλληλα ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας, Γιώργος Μπερνεάνου, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα μια ισορροπημένης διατροφής σε συνδυασμό με την καθημερινή άσκηση, είτε αυτή αφορά το ποδόσφαιρο, είτε οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Στη συνέχεια οι παίκτες μας απάντησαν σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με την ζωή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή και αναφέρθηκαν στα βήματα, στην προσπάθεια και στις θυσίες που γίνονται για να εκπληρωθούν οι στόχοι.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν στους μαθητές μπάλες αλλά και μια φανέλα υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, καθώς και εισιτήρια. Μάλιστα οι μαθητές του 4ου Γενικού Λυκείου Αμπεριάς, μπήκαν στο… γήπεδο απέναντι στους παίκτες μας και έπαιξαν για λίγη ώρα αντίπαλοι.

Τους παίκτες της ομάδας συνόδευαν ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πλατανιάς, Μάνος Βαϊδάκης και η διευθύντρια marketing, Αρτεμις Κατερινάκη.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς, ευχαριστεί το 4ο Γενικό Λύκειο Αμπεριάς για την άψογη φιλοξενία του και ιδιαίτερα τη διευθύντρια κα. Ρουμπίνη Μοσχοχορίτου, τον γυμναστή κ.Μιχάλη Βουγιουκαλάκη και την καθηγήτρια κα. Βίκυ Κόλλια και εύχεται στους μαθητές καλή πρόοδο.