Με ελιγμούς που κόβουν την ανάσα, το  F16 Block 52+ από την 115 Πτέρυγα Μάχης εντυπωσίασε μικρούς κ μεγάλους, που βρέθηκαν το μεσημέρι στον Καράβολα.

Σε μία επίδειξη, που έγινε στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου Μηνά, του πολιούχου του Ηρακλείου, η ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ», με αεροσκάφος F16 Block 52+ και χειριστή τον ιπτάμενο επισμηναγό, Λουκά Θεοχαρόπουλο, εντυπωσίασε κ συγκίνησε με τους επικίνδυνους ελιγμούς των χειριστών αεροσκαφων της Π.Α

(φωτό Μανώλης Στεφανάκης)

Τα βλέμματα όλων στραμμένα ψηλά στον ουρανό.. τα κινητά να απαθανατίσουν το μαχητικό αεροσκάφος, κ η γαλανόλευκη σημαία διαστάσεων 745τμ και βάρους 200 κιλών να συναντάει το F16. ένα θεαμα που περίμεναν οι Ηρακλειώτες πως κ πως για να το παρακολουθ’ήσουν..

Στον Καράβολα βρέθηκαν κ οι γονείς ενός από τους χειριστές των F16 κ μέλος της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ. Του Μανόλη Γαρεφαλάκη.. Με την συγκίνηση έκδηλη στα πρόσωπα τους παρακολουθούσαν τους ριψοκίνδυνους ελιγμούς του μαχητικού αεροσκάφους

 

Εντυπωσιακή ωστόσο, ήταν και η τεράστια σημαία που ανέμιζε στην περιοχή και για να υψωθεί χρειάστηκε η συνδρομή γερανού.