Σε ισχύ είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Χάληδων των Χανίων, στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί προς το ενετικό λιμάνι.

Το μέτρο εφαρμόζεται για πρώτη φορά φέτος και στην διάρκεια του Χειμώνα, με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί που δεν το γνωρίζουν να «μπαίνουν» στον δρόμο και μετά από λίγα μέτρα να έρχονται «αντιμέτωποι» με τον …γερανό της τροχαίας.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο γερανός της τροχαίας, εδώ και μια εβδομάδα, σχεδόν κάθε ημέρα βρίσκεται στην πλατεία της Μητροπόλεως και στο σημείο στο οποίο συνήθως σταθμεύουν– παρανόμως – πολλά οχήματα.

Επιπλέον απαγορεύεται και η είσοδος από την οδό Ντουνόπαπα που συνδέει την οδό Πειραιώς με την οδό Χάληδων.

Να σημειωθεί πως η διέλευση οχημάτων στην οδό Χάληδων επιτρέπεται μόνο από τις 8:00 έως τις 11:00 το πρωί για τον ανεφοδιασμό των επιχειρήσεων.

Πάντως το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων και στην διάρκεια του χειμώνα, στην περιοχή, έχει  πολύπλευρες αντιδράσεις καθώς κάποιοι το επικροτούν αλλά άλλοι διαμαρτύρονται επισημαίνοντας πως η πρόσβαση των πολιτών γίνεται πιο δύσκολη ειδικά όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοικές.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook