Σε αγωνιστικούς ρυθμούς παρέμειναν Κισσαμικός και ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, που έδωσαν φιλικό παιχνίδι στο Καστέλι, με αφορμή την αναστολή των εθνικών πρωταθλημάτων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο ο Κισσαμικός με πρωταγωνιστή τον Μίλιτς έφτασε στην ανατροπή (3-2).

Ο πρώην παίκτης του Κισσαμικού, Δρακάκης, έδωσε σκορ στην αναμέτρηση στο 40’, με το 0-1 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 50’ ο Θέος, προερχόμενος από τον πάγκο, έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 55’ ο Μίλιτς με πέναλτι πέτυχε το 2-1. Ο Σέρβος επιθετικός με το δεύτερο γκολ του πέτυχε το 3-1 στο 75’. Με τον Ντεντάκη, που αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά στον Κισσαμικό, το ΙΝΚΑ μείωσε με πέναλτι στο 90’ για το τελικό 3-2. 

Η ομάδα του Γιάννη Κατσούλη είχε και δύο δοκάρια, σε σουτ του Γιακουμάκη (βρήκε την μπάλα και ο Πολίτης) και “βολίδα” του Σφακιωτάκη σε εκτέλεση φάουλ.

Στα ευχάριστα του αγώνα η επανεμφάνιση του Χρήστου Βουρβαχάκη για το ΙΝΚΑ, έπειτα από πολύμηνη απουσία, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη την περασμένη σεζόν ως παίκτης του Πανελευσινιακού. Για τον Κισσαμικό αγωνίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο ο Φρεντερίκ, που δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα στο Καστέλι.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γκέκας (46′ Πολίτης), Παγώνης (46’ Τσερκέζος), Παντελάκης (80’ Φυντικάκης), Σταθάκης, Κουρέλλας (46’ Τσοντάκης), Γκούμας (55’ Ενγκουέμ), Τιάγκο (65’ Αντωνιάδης), Μάριο Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ (46’ Θέος), Βλάχος (70’ Φρεντερίκ), Μάντζης (46’ Μίλιτς).

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Σταθινάκης (60’ Ασκητίδης), Καρβουνιάρης, Κομπογεννητάκης, Γαλανίδης, Ζντράβκοβιτς, Βουρβαχάκης (46’ Γιακουμάκης), Κυτράκης (60’ Περδικάκης), Ντεντάκης, Ταταράκης (75’ Σταθινάκης), Δρακάκης (60’ Τσίτας).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook