Στον ΑΟΧ πλέον οι εξελίξεις με μεταγραφές είναι ραγδαίες και μετά τον Μανόλη Τζανάκη, ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε είναι ο Μύρων Ανωγειανάκης. Ο 20χρονος μεσοαμυντικός αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά στην Ρόδο σαν βασικός, καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας.
Ο Ανωγειανάκης είναι γεννημένος στις 17/11/1991 και θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε ο Εργοτέλης και το οποίο είχε απασχολήσει αρκετές ομάδες. Την περσινή περίοδο παραχωρήθηκε στην Ρόδο και πλέον \”μετακομίζει\” στα Χανιά για λογαριασμό της ομάδας του Γιάννη Πετράκη.
Τον νεαρό ποδοσφαιριστή διεκδικούσε και ο Πλατανιάς με πρόταση που του είχε καταθέσει εδώ και καιρό.
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:
\”Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την απόκτηση του 20 χρόνου ποδοσφαιριστή Μύρωνα Ανωγειανάκη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ – χαφ είχε αγωνισθεί στον Εργοτελη, ενώ κατά την διάρκεια της περιόδου που πέρασε ήταν βασικότατο στέλεχος της ομάδας της Ρόδου με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια συμβάλλοντας με την παρουσία του στη διεκδίκηση μέχρι τέλους της ανόδου για την μεγαλύτερη κατηγορία. Οι συμπαίκτες του στον ΑΟΧ είχαν την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσουν πέρυσι ως αντίπαλο. Ο Ανωγειανάκης γεννήθηκε στις 17-11-1991 και αγωνίζεται ως μικρός. Η απόκτηση του έγινε μετά από εισήγηση του προπονητή Γιάννη Πετράκη και τις μεθοδευμένες κινήσεις της επιτροπής μετεγγραφών. Το νέο απόκτημα του ΑΟΧ θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του, στη θέση που αγωνίζεται\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook