Στη ψηλότερη θέση του βάθρου στο κύπελλο Ελλάδας έως 20 ετών ανέβασε τη Μεσσαρά ο Στέλιος Φουστανάκης στους αγώνες που έγιναν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ 

Ο 18χρονος Πομπιανός αφού έκανε 5 νίκες στις poul ξεκίνησε ένα νικηφόρο σερί επιτυχημένων νόκ άουτ μέχρι που έφτασε στο μεγάλο τελικό όπου και επιβλήθηκε του Μαρκοπούλου (ΟΣΑ) με 15-13 σε ένα συναρπαστικό αγώνα που καθήλωσε τους παρευρισκομένους!!

Η νίκη αυτή πιστοποίησε την ανοδική πορεία που έχει ο αθλητής της Α. Λ. ΜΕΣΣΑΡΑΣ και τον κράτησε στις κορυφαίες θέσεις της πανελλήνιας κατάταξης. 

Και ο Τσακιράκης Θοδωρής όμως κατάφερε πολύ εύκολα να μπει στους 16 καλύτερους αλλά ο Τσώκας Αστέριος του στέρησε την είσοδο στην 8αδα και κατέλαβε τελικά την 10η θέση. Τελική κατάταξη (50 αθλητές) :

1ος :Φουστανάκης  Στέλιος (Α. Λ. ΜΕΣΣΑΡΑΣ), 2ος Μαρκόπουλος  Ιωάννης (ΟΣΑ) 3οι Φιλιππούσης  Ιωάννης (ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) και Κρητικός  Δημήτρης (ΟΣΑ). 

Και στις γυναίκες  όμως  έδωσε το "παρών" η Α Λ ΜΕΣΣΑΡΑΣ με τη Τσακιράκη Άννα η οποία αφού έκανε 3 νίκες σε 5 αγώνες πέρασε στα νόκ άουτ όπου αποκλείστηκε από την Πλύτα (ΚΑΡΔΙΑΝΗ) και κατέλαβε την 33η θέση ανάμεσα σε 55 αθλήτριες. Μια θέση όχι κακή αν σκεφτούμε ότι η μεσσαρίτισσα αθλήτρια αγωνίζεται μια κατηγορία μικρότερη.

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ θέλει να ευχαριστήσει την ΑΝΕΚ LINES & BLUE STAR FERRIES που για άλλη μια φορά βοήθησε στη μετάβαση των αθλητών της από και προς την Αθήνα.