​​Πραγματοποιείται τη Δευτέρα 14 Νοέμβρη στις 6.00 το απόγευμα η συνέλευση της Ένωσης Γονέων για τα σχολεία του Ανατολικού Διαμερίσματος (Πόρος - Κατσαμπάς- Πατέλλες -Χρυσοπηγη- Αγία Αικατερίνη).

Η συνέλευση γίνεται στο 14ο Δημοτικό (Σπανάκη 5 - κάθετη Ικάρου στον Πόρο).

Θα έχει κύριο θέμα τα κτιριακά προβλήματα των σχολείων και την εκπροσώπηση των συλλόγων γονέων στην Ένωση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση:

"Η Ένωση Συλλόγων Γονέων είναι η κοινή δύναμη όλων των γονιών του Δήμου Ηρακλείου. Είναι η σύμπραξη όλων των συλλόγων γονέων για να έχουμε μεγαλύτερη δύναμη.

Όσοι πιο πολλοί συμμετέχουμε τόσο το καλύτερο για τη μόρφωση των παιδιών μας.

Ελάτε στις τοπικές συνελεύσεις που οργανώνει η Ένωση ανά δημοτικό διαμέρισμα για να συζητήσουμε για όλα όσα αφορούν τη παιδεία! Για τα σχολεία της περιοχής μας, για τα ζητήματα των εκπαιδευτικών, την μόρφωση και την  υγεία των μαθητών, την άθλησή τους, τις πολιτιστικές δραστηριότητες  τους, το μέλλον τους. Να ανταλλάξουμε απόψεις  για   το  ρόλο των συλλόγων γονέων , την κοινή δράση  με τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τα σωματεία και τις λαϊκές επιτροπές.

Σήμερα που το όνειρο των παιδιών μας για μόρφωση σε ένα δημόσιο και δωρεάν σχολείο απομακρύνεται όλο και περισσότερο, πρέπει να το φέρουμε στο προσκήνιο του αγώνα μας…Σήμερα που το κράτος δαπανά όλο και λιγότερα για τα σχολεία με αποτέλεσμα τα προβλήματα να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια… 

Οι γονείς έχουμε υποχρέωση απέναντι τους, να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας.

Προσκαλούμε  όλους τους συλλόγους γονέων της περιοχής, όλους τους γονείς σε συνέλευση – συζήτηση την Δευτέρα 14 Νοέμβρη στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 14ου Δημοτικού σχολείου (Σπανάκη  5).
Το ΔΣ   

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ

1.    Ανατολικό διαμέρισμα στο 14ο Δημοτικό (Πόρος) στις 14 / 11 / 2016
2.    Δυτικό διαμέρισμα στο 11ο Γυμνάσιο (Τάλως) στις 16 / 11 / 2016
3.    Νότιο  διαμέρισμα στο 19ο Δημοτικό (Κνωσσού) στις 21 / 11 / 2016
4.    Κεντρικό  διαμέρισμα στο 53ο – 54ο Δημοτικό (Ακαδημία) στις 28 / 11 / 2016
5.    Νέα Αλικαρνασσό στο 1ο Δημοτικό Ν. Αλικαρνασσού  στις 30 / 11 / 2016"