Τραγικό τέλος είχαν οι διακοπές ενός τουρίστα από την Ιταλία, όταν ένας μεθυσμένος Ελβετός τον χτύπησε με ένα μπουκάλι στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας το επεισόδιο ξεκίνησε όταν τα μέλη της συντροφιάς από την Ελβετία διασκέδαζαν στο μπαρ και κάποια στιγμή έχασαν ένα μπουκάλι βότκα. Ο Ελληνοελβετός και οι φίλοι του θεώρησαν ότι το ποτό τους «έκλεψε» παρέα Ιταλών, που διασκέδαζαν δίπλα τους, και ζήτησαν το λόγο.

Ο 21χρονος φοιτητής από το Μιλάνο σύφφωνα με τη zougla.gr, χωρίς να ρωτήσει, απλώνει το χέρι και αρπάζει ένα μπουκάλι από το τραπέζι των 3 Ελβετών. Αυτή ήταν η αρχή των όσων εφιαλτικών θα ακολουθούσαν…

Ο ελληνικής καταγωγής Ελβετός ζητάει το λόγο. Πλησιάζει τον 21χρονο και τον γρονθοκοπεί. Η κατάσταση ξεφεύγει. Πριν προλάβουν να τους χωρίσουν οι μπράβοι του μαγαζιού, οι δύο παρέες έρχονται στα χέρια και για λίγα δευτερόλεπτα παίζουν ξύλο μπροστά στους έκπληκτους θαμώνες, που βάζουν τις φωνές.

Πάνω στον πανικό, ο ελληνικής καταγωγής Ελβετός, βουτάει ένα μπουκάλι και χτυπάει στο κεφάλι τον άτυχο φοιτητή. Σωριάζεται στο πάτωμα του Cavo Paradiso και όλοι παγώνουν. Ο θάνατός του, είναι ακαριαίος.

Θύμα είναι ο Ιταλός Stefano Raimondi του Paolo και της Maria Teresa, 21 ετών, από την Cascina Mandella, o οποίος είχε δεχτεί, σύμφωνα με τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Μυκόνου, χτύπημα από μπουκάλι ή ποτήρι στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook