Το Μεταπτυχιακό Τμήμα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Technology Innovation Management and Entrepreneurship, ΤΙΜΕ-ΜΒΕ (http://www.timembe.eu/), διοργανώνει έναν κύκλο δωρεάν σεμιναρίων για φοιτητές, αλλά και για το ευρύτερο κοινό, που αποσκοπούν σε πρακτικές συμβουλές αναφορικά με το πώς μπορεί να βρει κάποιος εργασία, ή και να τρέξει καλύτερα την επιχείρηση του.

Το τρίτο σεμινάριο, με θέμα: «Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 16.30, στην αίθουσα Δ3 της Πανεπιστημιούπολης Ρεθύμνου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους, καθώς και σε ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στον τομέα, ώστε να μάθουν περισσότερα στο πώς να δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο.

Μπορείτε κι εσείς όπως πολλοί άλλοι να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο για να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας, να μεγαλώσετε την επιχείρηση σας. Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics και πολλά άλλα και θα λάβετε ηλεκτρονικά τις επόμενες ημέρες πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η εγγραφή για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online θα αρχίσει στις 10 του μηνός, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 16:00). Για να εγγραφείτε επισκεφτείτε τον ιστότοπο: https://events.withgoogle.com/ggtoworkshops/

Επίσης, δημιουργήστε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και την πιστοποίηση με την υπογραφή της Google και του IAB Europe.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον κύριο Ανδρέα Παναγόπουλο, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Τηλ.: 28310-77395 E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook