Στην σύλληψη δύο διακινητών κοκαΐνης που μετέφεραν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών μέσω αεροπορικών εταιριών, προχώρησαν  οι αστυνομικοί της δίωξης στην Γλυφάδα. Πρόκειται για δύο Βούλγαρους ηλικίας 28 και 36 ετών αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες έφτασαν στην χώρα μας στις 12 Οκτωβρίου προερχόμενοι από το Μόναχο, που αποτελούσε τον ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού τους από την Ολλανδία , χωρίς αποσκευές. Σε έλεγχο των αποσκευών τους, που αφίχθησαν πρώτες πρωινές ώρες της επομένης ημέρας,, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε διπλό πάτο, εννέα  αυτοσχέδιες συσκευασίες, τυλιγμένες με μονωτική ταινία και καρμπόν, για την αποφυγή εντοπισμού τους, συνολικού βάρους 4 κιλών και 310 γραμμαρίων.

Άνδρες της δίωξης ναρκωτικών ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις και τους εντόπισαν σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.  Στην κατοχή τους βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 3.275 ευρώ και 4 συσκευές κινητών τηλεφώνων. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες θα μετέφεραν την κατασχεθείσα ποσότητα κοκαΐνης στην Κύπρο, προς περαιτέρω διάθεσή της στην τοπική παράνομη αγορά ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook