Έπειτα από τη Γιάννα Γκεοργκίεβα, ακόμα τρεις νέες αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κλήθηκαν σε καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης.

Τα καμπ θα διεξαχθεί το διάστημα 21-26 Νοεμβρίου, στο Κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ:

Μετά τη Γιάννα Γκεοργκίεβα τρεις νέες αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων καλούνται στην Εθνική ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης σε καμπ προετοιμασίας που θα διεξαχθεί από την ερχόμενη Δευτέρα 21 έως και το Σάββατο 26 του μήνα στο Κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

Ειδικότερα, η Ευαγγελία Γαυγιωτάκη η Ολγα Κουργιαντάκη και η Νικολέτα Παπαγεωργίου έχουν προσκληθεί από την Εθνική Νεανίδων ούτως ώστε να συμμετάσχουν στις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν μέσα στη σεζόν.

Σχολή Ναυτιλίας από τον ΝΟΧ

Σχολή ναυτιλίας (ακτοπλοΐα – αστροναυτιλία) θα λειτουργήσει στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων το διάστημα από 23 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου. Μέσα στις 30 συνολικά εκπαιδευτικές ώρες, οι μαθητές της Σχολής θα διδαχθούν θεωρία στην ακτοπλοΐα (12 ώρες), εφαρμογές επί των ναυτικών χαρτών (9 ώρες), αστροναυτιλία (6 ώρες) και εξετάσεις (3 ώρες).

Η Σχολή απευθύνεται σε κυβερνήτες και πληρώματα ιστιοπλοϊκών σκαφών, ανεξάρτητα αν έχουν αποφοιτήσει από σχολές ιστιοπλοΐας αρχαρίων όπου αποκτώνται στοιχειώδεις μόνο γνώσεις ακτοπλοΐας, καθώς και σκαφών μηχανοκίνητων κρουαζιέρας και αλιευτικών. Εκπαιδευτής είναι ο αντιναύαρχος Κωνστανίνος Μανιουδάκης (Π.Ν.ε.α.).

Το ωράριο της Σχολής της Σχολής είναι καταρχήν Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 17.30-20.30 με δυνατότητα προσαρμογής ανάλογα με τις γενικές ανάγκες των μαθητών.

Εγγραφές-πληροφορίες δίνονται στη γραμματεία του Ν.Ο. Χανίων στο τηλέφωνο 2821096078 και από τον κ. Μανιουδάκη (τηλ. 6974110663).

Προκαταρκτική συγκέντρωση όλων των υποψηφίων θα γίνει στα γραφεία του ΝΟΧ το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 17.30 για τυχόν προσαρμογή ωραρίου και ενημέρωση επί της διδακτέας ύλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook