Ευχάριστα ήταν τα νέα στον Κισσαμικό αναφορικά με την αποκατάσταση του τραυματισμού που είχε υποστεί στο ματς με τη Λαμία ο Αλέξης Σελινιωτάκης.

Ο αρχηγός και εκ των πολυτιμότερων παικτών της ομάδας επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων το απόγευμα της Τρίτης, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Αντίθετα η επιστροφή του Κίκε θα πάρει περισσότερο χρόνο, καθώς ο τραυματισμός του στο ίδιο ματς ήταν πιο σοβαρός.

Την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους Λαζαρίδη, Σταθάκη ακολούθησε και ο Παντελάκης, αλλά η κατάσταση των τριών παικτών δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες.

Η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού:

Διπλή προπόνηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη για την ομάδα μας, που όπως και οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να μάθει πότε θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Το πρωί η προπόνηση είχε δύναμη, σπριντ και μερικές ασκήσεις κατοχής και το απόγευμα παιχνίδια κατοχής και δίτερμα τακτικής.

Λόγω ενοχλήσεων ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους Λαζαρίδη, Σταθάκη, ακολούθησε και ο Παντελάκης. Οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Ο Κίκε συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Σελινιωτάκης συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση, βγάζοντας το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις.