Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην πόλη των Χανίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, 38χρονος Χανιώτης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 38χρονου από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•    7 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς με τη μέθοδο της τεχνητής υποβοήθησης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της οικίας μέσα σε γλάστρες, ύψους έως ένα μέτρο, 
•    Αντικείμενα και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων (λαμπτήρας, κάτοπτρο, ανεμιστήρες)
•    41 γραμμάρια κάνναβης,
•    Σπόροι κάνναβης

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.  

Υδροπονική καλλιέργεια και στο Λασίθι

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, 29χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων, σήμερα μεσημεριανές ώρες, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 29χρονου από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών. 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•    3 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς με τη μέθοδο της υδροπονίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της οικίας μέσα σε γλάστρες, 
•    Αντικείμενα και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνταν για την υδροπονική καλλιέργεια (λαμπτήρες, θερμόμετρο, λίπασμα κ.α.),
•    Μικροποσότητα κάνναβης,
•    Σπόροι κάνναβης
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook