Μυστήριο καλύπτει τα αίτια του θανάτου μίας 36χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε το πρωί της Τρίτης νεκρή σε κομμωτήριο της πόλης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 36χρονη τσακώθηκε με άτομο του συγγενικού της περιβάλλοντος με αποτέλεσμα να φύγει από το σπίτι. Περιφερόμενη επί ώρες με μία σακούλα στο χέρι βρήκε στέγη σε κομμωτήριο της πόλης που ήταν για χρόνια πελάτισσα. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, θέλησε να βοηθήσει την άτυχη κοπέλα, παραχωρώντας της το κομμωτήριο για διαμονή.

Διαφωτιστική ως προς τα πιθανά αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας είναι η δήλωση της ιδιοκτήτριας του κομμωτηρίου: «Είμαι σοκαρισμένη από το περιστατικό. Τη γυναίκα τη βλέπαμε, όχι μόνο εγώ αλλά και ολόκληρη η γειτονιά να περιφέρεται στους δρόμους. Ήταν χρόνια πελάτισσα στο μαγαζί μου. Ήθελε κάπου να κοιμηθεί διότι είχε φύγει από το σπίτι της έπειτα από τσακωμό. Της είπα να πάρει το κλειδί και να κοιμηθεί στο κομμωτήριο. Αυτό που ξέρω είναι ότι κυκλοφορούσε μέσα στον δρόμο με ένα τσαντάκι που είχε μέσα την ινσουλίνη της. Η κοπέλα μάλλον έβαλε παραπάνω ινσουλίνη κι έτσι τη βρήκαμε νεκρή μέσα στο κατάστημα σήμερα το πρωί».

Να σημειωθεί ότι για τα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης 36χρονης η Αστυνομία έχει διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 

Πηγή: www.politischios.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook