Με ανεπανάληπτη  επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου η φιλανθρωπική χοροσπερίδα της Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου  με πρωταγωνιστές την αγάπη του κόσμου και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο που ακόμη μία φορά πλημμύρισε την αίθουσα.

Η ετήσια χοροσπερίδα έλαβε χώρα στο κέντρο Κανάρια ενώ την ψυχαγωγία του κόσμου ανέλαβαν κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα, ο Ανδρέας Μανωλαράκης με το συγκρότημα του και ο χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Χανίων του Γιάννη Αγιασμενάκη οι οποίοι τραγούδησαν και χόρεψαν δωρεάν προσφέροντας και εκείνοι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο και στα Συσσίτια της Μητροπόλεως μας.

Ένα έργο αγάπης, όπως τόνισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ.κ. Δαμασκηνός στον χαιρετισμό του, που από την πρώτη μέρα το αγκαλιάσατε και συνεχίζετε να το αγκαλιάζετε ώστε να μην σβήσει η ελπίδα στις οικογένειες που υποφέρουν και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν αυτό το πιάτο φαγητού. Την Παρασκευή ήρθε ένα πρόσωπο στα γραφεία ζητώντας οικονομική ενίσχυση για ιατρικούς λόγους. Της προσφέραμε ένα ποσόν και δεν πέρασαν λίγα λεπτα που ο Θεός τα έστειλε πολαπλασιασμένα πίσω. Πολλές φορές φτάνουμε στο τερμα, αλλά η αγάπη του Θεού δεν μας αφήνει. Πορευόμαστε με το έχει ο Θεός και δεν απογοητευόμαστε.

Με ευχαριστήριους λόγους προς τον συντονιστή της εκδήλωσης Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτ. Γεώργιο Περάκη, τον π. Νικόλαο Γιαννακουδάκη υπεύθυνο του Κεντρικού Συσσιτίου, τους ιερείς της Μητροπόλεως μας που βοηθούν με κάθε τρόπο, τους διοργανωτές της χοροσπερίδας κ. Στυλιανή Περάκη και κ. Εύα Ροζάκη από το πρόγραμμα Ξένιος Ζευς, τους υπαλλήλους της Μητροπόλεως μας κ. Λίτσα Μαζανάκη Γραμματέα του Ιδρύματος Εκκλησιαστική Διακονία και κ. Μαρία Αυγέρου την εξαιρετική μαγείρισσα μας, τις εθελόντριες και τους εθελοντές, τους χορηγούς, το κέντρο Κανάρια  και φυσικά προς την αμέριστη και συνεχή αγάπη όλου του κόσμου ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας.

Στη συνέχεια ο γνωστός κρητικός τραγουδιστής  Ανδρέας Μανωλαράκης τραγούδησε όμορφα παραδοσιακά τραγούδια και μαντινάδες οι οποίες γρήγορα ξεσήκωσαν τον κόσμο που δεν άργησε να ανέβει στην πίστα, έπειτα από τα υπέροχα χορευτικά του Λαογραφικού Ομίλου Χανίων.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και πλήθος κόσμου κυρίως νέοι στην ηλικία, που όπως τόνισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, είναι πολύ ενθαρυντικό νέοι άνθρωποι να βοηθάνε και να συμμετάσχουν σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Τέλος και εκείνος ευχαρίστησε με την σειρά του τους εκατοντάδες ανθρώπων που γέμισαν με φιλάνθρωπα αισθήματα το κέντρο.

imka.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook