Η δεύτερη Χανιώτισσα της… χρυσής παρέας των κοριτσιών της Εθνικής ομάδας πόλο ήταν η Ηλέκτρα-Μαρία Ψούνη. Η 26χρονη πολίστρια του Ολυμπιακού επαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα αν και στον τελικό \”φορτώθηκε\” γρήγορα με αποβολές. Η αθλήτρια που αναδείχθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, όπως και η Μανωλιουδάκη, έκανε δηλώσεις στον NovaΣπορ FM 94,6:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Ψούνη:
«Κατά βάθος ξέραμε ότι θα πάρουμε το χρυσό μετάλλιο, δεν θα συμβιβαζόμασταν με τίποτα λιγότερο. «Όταν πρωτοξεκινήσαμε στη διοργάνωση είπαμε πως πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Πρώτα βάλαμε στόχο την οκτάδα και μετά την τετράδα. Στην αρχή δεν πιστεύαμε πως θα φτάσουμε στην κορυφή όμως μπαίνοντας στον τελικό και με την εμπειρία που έχουμε από τα τελευταία χρόνια, απαλλαγήκαμε από το άγχος και θέλαμε να το διασκεδάσουμε. Κατά βάθος το ξέραμε ότι θα το πάρουμε το χρυσό. Δεν θα συμβιβαζόμασταν με τίποτα λιγότερο. Η χαρά μας είναι μεγάλη. Πάνω από όλα υπάρχει αλληλοκατανόηση, έχουμε εμπιστοσύνη η μία στην άλλη, έχουμε δουλέψει σκληρά όχι μόνο φέτος αλλά τα τελευταία τρία χρόνια που αυτή η ομάδα έχει την συγκεκριμένη δομή. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και αυτό μας δένει ως ομάδα».

Όσον αφορά τον Ιταλό διαιτητή του τελικού σχολίασε:

«Ο Ιταλός διαιτητής δεν μας σφύριξε και πολύ αλλα το περιμέναμε. Μέσα στην Κίνα, με την Κίνα στον τελικό και με τόσο κόσμο δεν περιμέναμε όμως κάτι διαφορετικό. Περιμένα ότι θα είχαμε πολλές αποβολές και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και για τον παραπάνω και τον λιγότερο».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook