Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Αρχανών – Αστερουσιών, 40χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα πρωινές ώρες, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να καλλιεργούνται επιμελώς 20 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 4 μέτρα, σε πλήρη ανάπτυξη, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 12 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία είχαν εκριζωθεί και τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 1.100 γραμμάρια.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε προβεί στην καλλιέργεια των εν λόγω δενδρυλλίων και αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στο συγκεκριμένο χώρο, βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν πλήθος πειστηρίων.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook