Από τα Χανιά ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κρήτη ο Γ.Γ. του ΚΚΕ επισημαίνοντας ότι έρχεται νέο πρόγραμμα (μνημόνιο) και ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι σε ετοιμότητα

Ο κ. Δημήτρης Κουτσούπας, φτάνοντας στο αεροδρόμιο Χανίων, σε δήλωσή του ανέφερε πως «Έρχονται δύσκολες μέρες. Η δεύτερη αξιολόγηση θα είναι πολύ δύσκολη για τον ελληνικό λαό γιατί τα μέτρα που προυποθέτει είναι πάρα πολύ σκληρά.

Αφορούν στο σύνολο των εργασιακών σχέσεων ενώ θα συνεχιστούν και τα φορολογικά μέτρα».

Επιπλέον ο Γ.Γ. του ΚΚΕ ανέφερε πως μετά την σύνοδο κορυφής του Δεκεμβρίου, που θα μπεί το θέμα του χρέους, θα ακολουθήσει νέο πρόγραμμα (μνημόνιο).

Παράλληλα κάλεσε τον ελληνικό λαό να είναι σε ετοιμότητα καθώς ο μόνος δρόμος είναι η κινητοποίησή του.

“Απ’ αυτή τη σκοπιά ο ελληνικός λαός θα πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα, σε επαγρύπνηση, ο μόνος δρόμος είναι η κινητοποίησή του, ο μαζικός αγώνας. Χρειάζεται άμεσα -επειδή μόλις στο δρόμο πληροφορήθηκα ότι έρχονται πολυνομοσχέδια απ’ την επόμενη βδομάδα στη Βουλή, μέχρι τις 28 Νοέμβρη- και η απεργία του Δημοσίου τομέα την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά και οι μεγάλες πανεργατικές απεργίες που ετοιμάζονται απ’ τα συνδικάτα θα πρέπει να είναι μαζικές, να βγει όλος ο κόσμος στους δρόμους. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τους σταματήσουμε. Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει διέξοδος για το λαό, με ισχυρό ΚΚΕ και αυτή βρίσκεται στην οργανωμένη ενωμένη πάλη του και στη λαϊκή συμμαχία του¨.

 

Η περιοδεία του κ.Κουτσούμπα στην Κρήτη περιλαμβάνει:

•    Σήμερα, Παρασκευ, ομιλία σε πολιτική συγκέντρωση στα Χανιά, στις 8:30μμ, στο κέντρο «Ευτυχία Palace» στο Κολυμπάρι.

•    Το Σάββατο 19 Νοέμβρη στις 12μμ συνάντηση με φορείς και κατοίκους των Ανωγείων στο Δημαρχείο Ανωγείων και στις 8μμ ομιλία σε πολιτική συγκέντρωση στο Ρέθυμνο, στο κέντρο «Άστρο».

•    Την Κυριακή 20 Νοέμβρη, ομιλία σε πολιτική συγκέντρωση στο Ηράκλειο, στη 1μμ, στο κέντρο «Άνοδος», στο Γάζι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook