Με… οδηγό τον Αλεχάνδρο Μάνιας ο ΑΟ Χανιά επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση, που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, με 3-0 της Κ20 του Πλατανιά.

Ο Ισπανός μέσος του ΑΟΧ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στο 4’ και πέτυχε το 2-0 στο 41’ με κοντινή προβολή. Ενδιάμεσα (37’) ο Ντούμος είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι.

Το τρίτο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Βαρούχας, που είχε και χαμένη ευκαιρία στο 79’. Καλές στιγμές για τον ΑΟΧ είχαν και οι Γκεμίσης (49’), Σταματής (55’, 69’, 82’).

Την τεχνική καθοδήγηση του ΑΟΧ είχε ο Θοδωρής Γκάτζιος, που στην ιστοσελίδα της ομάδας ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα τεστ προετοιμασίας για μας. Θέλαμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και τώρα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Την Κυριακή (20/11) δόθηκε ρεπό στους “μπλε” από τον γυμναστή της ομάδας, που μετά την παραίτηση του Αντώνη Δρακόπουλου έχει αναλάβει καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή.

Από την πλευρά της Κ20 ο Νίκος Μαναρώλης ήταν ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του, που στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε έναν αντίπαλο Football League και απείλησε δύο φορές με τον Καμπόσο, μία με τον Παπαδάκη, ενώ άτυχος στάθηκε ο Τσακμάκης, που είδε το δοκάρι να του στερεί το γκολ.

ΑΟ Χανιά (Θοδωρής Γκάτζιος): Λάλι, Δαμιανάκης, Ντούμος, Φουρλάνος, Θεολόγου, Μαργαρίτης, Λύρας, Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος, Μάνιας, Γκεμίσης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Παπουρτζής, Ηρακλής, Τσουκάνης, Ζέρης, Ρούνιτς, Σταματής, Βαρούχας, Μούδιος, Καρβούνης, Κρασουδάκης, Μέρο, Γιαρμάς, Παρασκευόπουλος.

Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Κασωτάκης, Λέκας, Τσατσαρώνης, Λάμτε, Φούφλια, Βουρτσάνης, Ρουσάκης, Μαθιουδάκης, Ουές, Παπαδάκης, Καμπόσος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Κουράκης, Αντ. Αμαραντίδης, Γ. Αμαραντίδης, Μερόλι, Κοκάκης, Τσακμάκης, Κωνσταντινίδης, Σπίντζος, Κορωνάκης.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook