Στο συμβούλιο που υπήρξε την Παρασκευή (29/7) το βράδυ στον Α.Ο. Χανιά προέκυψε ότι η ομάδα προχωράει ακάθεκτη τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και έχει έρθει σε συμφωνία με ακόμα δύο ποδοσφαιριστές.

Ο ένας είναι κεντρικός αμυντικός και ο δεύτερος επιθετικός με εμπειρία αλλά περαιτέρω στοιχεία δεν προέκυψαν αλλά αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ανακοινώσεις και για άλλες μεταγραφές.

Σε συζητήσεις για ανανέωση Πλουσής, Αντωνόπουλος, Ιασωνίδης

Στο μέτωπο των ανανεώσεων πέρα από τον Μποχώνη δεν υπήρξε καμία άλλη εξέλιξη. Σε συζητήσεις με την επιτροπή στήριξης του ΑΟΧ βρίσκονται οι Βασίλης Πλουσής, Γιώργος Αντωνόπουλος και Θοδωρής Ιασωνίδης. Από τους τρεις, ίσως, τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής έχει ο Πλουσής, που ήδη έχει κάνει μια πρώτη επαφή με τον Νότη Ψυλλάκη και αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα το αν φοράει και του χρόνου την μπλε φανέλα ή όχι.

Για τον Αντωνόπουλο οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο ίδιος παρά την μεγάλη πρόταση που του έχει γίνει δεν είναι ικανοποιημένος και εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις, κάτι που φαίνεται να έχει δημιουργήσει κάποια δυσφορία από πλευράς ΑΟΧ.

Τέλος για τον Ιασωνίδη φήμές λένε ότι οι πιθανότητες παραμονής του είναι λιγοστές. Πάντως και ο 25χρονος αμυντικός μπορεί να περιμένει τόσο καιρό την χανιώτικη ομάδα αλλά είναι έτοιμος να υπογράψει αλλού αν δεν «προχωρήσει» το θέμα ανανέωσης του.

                                                                                                                        

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook