Μια οικογενειακή τραγωδία που χρονολογείται από το 1995 και αφορά στα ναρκωτικά, έκρυβε η καταγγελία του ίδιου του πατέρα σε βάρος του 31χρονου γιου του για κλοπή (δείτε στο σχετικό άρθρο όλη την ιστορία)

Όπως γράφει η εφημερίδα Πατρίς ο γιος ενεπλάκη στα ναρκωτικά  σε ηλικία μόλις 15 ετών. Οι προσπάθειες των γονιών και των αδερφών του 31χρονου σήμερα τοξικομανή όλα αυτά τα χρόνια έχουν πέσει στο κενό.

Οι υποσχέσεις για αποτοξίνωση ποτέ δεν υλοποιήθηκαν από τον «Βενιαμίν» της οικογένειας ο οποίος μέχρι και στο Άγιο Ορος ζήτησε να τον πάει ο πατέρας του, χωρίς εκείνος να του χαλάσει το χατίρι.

Οι γονείς του 31χρονου τοξικομανή από το Ηράκλειο ανεβαίνουν όλα αυτά τα χρόνια το δικό τους «Γολγοθά», αφού κάθε προσπάθεια σωτηρίας τους παιδιού τους έχει αποτύχει.

Οι φασαρίες στο σπίτι της οικογένειας είναι σε καθημερινή βάση αφού τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα του 31χρονου προσπαθούν να αποτρέψουν το παιδί τους από την καθημερινή χρήση ηρωίνης.

Δυστυχώς όμως χωρίς να έχουν καταφέρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Το βράδυ της Πέμπτης ο 66χρονος πατέρας του σε μία ύστατη προσπάθεια να σώσει το παιδί του κατέφυγε στην αστυνομία όπου υπέβαλε μήνυση στο γιο του για υφαίρεση από το σπίτι τους του ποσού των 290 ευρώ.

«Τα χρήματα αυτά θα πήγαιναν στα ναρκωτικά. Αυτό γίνεται κάθε φορά», λέει στην εφημερίδα η μητέρα του.

Όπως λέει , τόσο εκείνη, όσο και ο άντρας της έχουν αρρωστήσει με αυτή την κατάσταση. «Δεν είναι εύκολο άλλωστε να βλέπεις το παιδί σου να αργοπεθαίνει από την ηρωίνη».

 ΠΑΤΡΙΣ

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook