Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας, μετά από διπλό περιστατικό κλοπής σε σπίτια το οποίο κινητοποίησε δυνάμεις της Αστυνομίας και έγινε επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι κάτοικοι επιστρέφοντας γύρω στις 6 το απόγευμα είδαν έκπληκτοι το σπίτι τους άνω κάτω όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Σαν να μην έφτανε αυτό από το κάτω διαμέρισμα στο οποίο μένει η μητέρα της ιδιοκτήτριας, η οποία επίσης απουσίαζε,  ακουγόταν θόρυβος από τους κλέφτες που ήταν ακόμα μέσα και συνέχιζαν τη διάρρηξη.

Οι κάτοικοι ανάστατοι πήραν τηλέφωνο την Αστυνομία για να δουν πως να προστατευτούν και τι μπορούν να κάνουν. Περιπολικά με οπλισμένους άνδρες, έφτασαν γρήγορα στο σημείο, όμως οι κλέφτες είχαν προλάβει να φύγουν παίρνοντας μια τηλεόραση, αρκετά ρούχα και παπούτσια και από τα δύο σπίτια.

Άμεσα ξεκίνησε από την αστυνομία και κατοίκους της περιοχής επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών σε όλη την περιοχή που κράτησε ως αργά τη νύχτα, με κατοίκους να ψάχνουν με φακούς, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού αυτό δεν είναι μεμονωνομένο περιστατικό, αφού σε διάστημα μιας εβδομάδας έχουν γίνει κλοπές σε άλλα δύο σπίτια στα Φέρμα και άλλο ένα στο Κουτσουνάρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook