Στο πάρκο Πολέντα που βρίσκεται στον δρόμο προς τις Βουκολιές (θέση Νερατζιά), στις 10:30 πμ της Κυριακής 31/7, θα τελεστεί μνημόσυνο για τα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο μνημόσυνο θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.κ.Αμφιλόχιος, ενώ την όλων όσοι έχουν θρηνήσει δικούς τους ανθρώπους που έπεσαν θύματα τροχαίων ατυχημάτων ζητούν οι :

Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου. Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Δήμος Πλατανιά. Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων τροχαίων Ατυχημάτων Χανίων.

Υπενθυμίζεται πως το πάρκο Πολέντα το δημιούργησε στην περιοχή «Νερατζιά» στις Βουκολιές Χανίων η οικογένεια του άτυχου νέου Χρήστου Πολέντα, ο οποίος έχασε προ ετών τη ζωή του στην περιοχή, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο.

Εντός του οποίου ανεγέρθηκε Ιερός Ναός αφιερωμένος στον Άγιο Χριστόφορο, προστάτη των οδηγών. Πρόκειται για έναν χώρο αφιερωμένο στα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων και στις οικογένειές τους, αλλά και έναν χώρο περισυλλογής και εκπαιδευτικών δράσεων για την σύγχρονη \”μάστιγα\” της Κρήτης.

Το πάρκο θεμελιώθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Κάρολο Παπούλια, ο δε Ιερός Ναός εγκαινιάστηκε από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Συμπαραστάτες στο μεγάλο αυτό έργο με δωρεές, ήταν το σύνολο σχεδόν της Πολιτείας αλλά και η Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook