Την απόφαση να επιστρέψει στη… δράση το πρωτάθλημα Football League από την 3η αγωνιστική πήρε η διοργανώτρια αρχή, στη συνεδρίαση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Πανελευσινιακό, ο Κισσαμικός τον Άρη και ο ΑΟ Χανιά θα ταξιδέψει στις Σέρρες για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Παρότι το προηγούμενο διάστημα φαινόταν ορατό το ενδεχόμενο η συνέχεια στο πρωτάθλημα να δοθεί με την 6η αγωνιστική (που είχε προγραμματιστεί για τις 26-27 Νοεμβρίου) τελικά τα μέλη του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής πήραν την απόφαση να γίνει σέντρα από την 3η αγωνιστική.

Ενδεικτικά για το Δ.Σ. της Δευτέρας το sport24.gr αναφέρει τα εξής:

Το πρωτάθλημα της Football League επιστρέφει στη δράση το προσεχές Σαββατοκύριακο (26-27/11) με την 3η αγωνιστική. Η απαιτούμενη ταμειακή διευκόλυνση, το θέμα της προεδρίας που δεν τέθηκε και η επικείμενη συνέντευξη Τύπου.

Μόλις δύο αγωνιστικές έχουν γίνει στη Football League και βρισκόμαστε στα τέλη Νοεμβρίου. Υπήρξε αρχικά η καθυστέρηση στη σέντρα λόγω της οικονομικής δυσπραγίας και ακολούθησε νέα διακοπή ύστερα τον εμπρησμό στο σπίτι του τέως πια αρχιδιαιτητή, Γιώργου Μπίκα.

Τα μέλη της διοργανώτριας συνεδρίασαν τη Δευτέρα (21/11) και πήραν την απόφαση να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο (26-27/11), με την 3η αγωνιστική και όχι με την 6η, όπως είχε διαρρεύσει ότι ενδεχομένως θα γινόταν.

Βέβαια, για να υπάρξει σέντρα, θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι την Παρασκευή (25/11) το ποσό των 2.700 ευρώ στη διοργανώτρια. Ταμειακή διευκόλυνση, δηλαδή, ώστε να πληρωθούν οι υπάλληλοι της Football League, που είχαν προχωρήσει σε αποχή.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook