Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης κ. Γεώργ. Γιακουμάκης και μέλη της Διοίκησής του υποδέχθηκαν σήμερα στο Ρέθυμνο, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, τη νέα Πρέσβειρα της Αργεντινής στην Αθήνα κα Carolina Perez Colman.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και για τα τεκταινόμενα στην Αργεντινή, αλλά και στη χώρα μας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης παρουσίασε το αναπτυξιακό Profile του Ρεθύμνου, το ρόλο του Επιμελητηρίου, τους κλάδους επιχειρηματικής δραστηριότητας των μελών του, τις δράσεις και οι υπηρεσίες που παρέχει.

Η Πρέσβειρα της Αργεντινής παρουσίασε τα νέα οικονομικά δεδομένα της χώρας της μετά από μια μακρά περίοδο κρίσης, επισημαίνοντας ότι η χώρα πλέον έχει βγει από τα capital controls, έχει αναδιαρθρώσει το χρέος της και έχει μπει ξανά στις διεθνείς αγορές. Η νέα κυβέρνηση της Αργεντινής έχει κάνει στροφή στην ανάπτυξη αναζητώντας συνεργασίες για εξαγωγή και εισαγωγή προϊόντων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Και οι δύο πλευρές διαπίστωσαν κοινούς τομείς συνεργασίας και δεσμεύτηκαν για διερεύνηση και προγραμματισμό ενεργειών με σκοπό την ανάπτυξή τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook