Ο Γιάννης Φουκάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κους Κους» δύο μέρες μετά τη νίκη του στο «Big Brother».

 Ο νικητής του ριάλιτι μόλις μπήκε μέσα στο πλατό ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη στήριξη που του έδειξαν: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Το έχω κάνει πολλές φορές αλλά θα το κάνω και σήμερα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο από καρδιάς που με στήριξε, γιατί αν δεν ήταν ο κόσμος, δεν θα ήμουν ούτε νικητής ούτε εδώ. Είναι μία ωραία εμπειρία. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα. Είναι ωραίο συναίσθημα και νιώθω και υπερήφανος και ευγνώμων και πολύ όμορφα».

 Επίσης, ο Γιάννης Φουκάκης μίλησε για την αγάπη που έχει δεχθεί από τον κόσμο αυτές τις δύο μέρες: «Eκεί κάτω που ζω, κάθε μέρα χαιρετώ εκατό, διακόσια άτομα. Χαιρετώ άνετα, και λέω \”τώρα πώς θα τους χαιρετώ όλους αυτούς\”. (…) Είμαι περήφανος που είμαι χωριάτης, που είμαι Αγιοβαρβαρίτης, που είμαι Ηρακλειώτης, που είμαι Κρητικός και που είμαι Έλληνας».

 Τέλος, σχολίασε τους συμπαίκτες του, ενώ αποκάλυψε πως είχε καταλάβει πως η Βαλεντίνη και ο Γιάννης ήταν ζευγάρι όταν μπήκαν μέσα στο παιχνίδι: «Είχα καταλάβει ότι η Βαλεντίνη και ο Γιάννης ήταν ζευγάρι, αλλά δεν μιλούσα. Είχα δει μερικά πράγματα που το έδειχναν αυτό αλλά τα κρατούσα για τον εαυτό μου. (…) Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι κανείς κακός και κακόψυχος. Απλά, ο καθένας με το χαρακτήρα του».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook