«Χαστούκι» στον εφησυχασμό, ειδικά εν όψει των εορταστικών ημερών που έρχονται σε έναν μήνα και κάτι, αποτελεί η φωτογραφία από το άλσος των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

Την φωτο από το πρόχειρο κατάλυμα ενός αστέγου ανάρτησε στην σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο τοπικός σύμβουλος στην ΔΕ Ελευθερίου Βενιζέλου Μιχάλης Σχοινάς μετά που είδε πως ο άστεγος είχε φύγει από την περιοχή.

Το που πήγε ουδείς το γνωρίζει, όμως το ερώτημα είναι εάν οι αρμόδιοι των κοινωνικών υπηρεσιών  και όχι μόνο, γνωρίζουν πόσοι είναι στην ίδια θέση και δεν μένουν στα παγκάκια της πόλης, αλλά σε άλλους χώρους.

Διαβάστε τι έγραψε ο κ.Σχοινάς στην ανάρτησή του.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ....... Η φωτο αυτή που βλέπετε βγήκε πριν δυο τρεις εβδομάδες... Προβληματίστηκα πολύ εάν έπρεπε να την δημοσιοποιήσω η' όχι... .

Όμως σήμερα που είδα ότι αυτό το "σκηνικό" δεν είναι πλέον στο δασάκι είπα να το γνωστοποιήσω.. 

Και τι είναι αυτό που φαίνεται στην φωτο; Ήταν εδω και μήνες (έως χθες) ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!! ενός νέου ανθρώπου!!!!!! 

Μια αιώρα δεμένη στα δέντρα για κρεβάτι ένας "μουσαμάς" για ταβάνι και τοίχο και κάτι κούτες με σακούλες οι ντουλάπες του..Το έβλεπα και μαύριζε η ψυχή μου.

.Δεν ξέρω τι απέγινε ο "Γιώργος" (εύχομαι να "βολεύτηκε" κάπου αν και το θεωρώ δύσκολο)

 Ξέρω μόνο πως η μαυρίλα από την ψυχή μου δεν φεύγει .. 

ΕΛΛΑΔΑ- ΚΡΗΤΗ-ΧΑΝΙΑ-σωτήριο έτος 2016....

Μια από τις πολλές περιπτώσεις που υπάρχουν και δεν μαθαινονται.. Γιατί πολλοί νομίζουν πως άστεγοι υπάρχουν μόνο στα παγκάκια.. Διότι εκεί εστιάζονται τα ΜΜΕ... Γιατί βέβαια δεν είναι εύκολα τα ρεπορτάζ στις παραλίες στις σπηλιές και στις γέφυρες..

ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.. ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΡΟΥΜΕ Η' ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ 
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ....ΚΥΡΙΩΣ ΑΘΟΡΥΒΑ.. ΔΙΧΩΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΞΕΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ...ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ...