Σε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στην Οικονομική Εφορία Χανίων προχώρησαν το πρωί, μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων και της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν.Χανίων.

Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων «τα μέτρα που έχουν ψηφισθεί επιδεινώνουν τη θέση των μικρών έμπορων  που μαζί με τους εργαζόμενους και τους μικρούς αγρότες είναι  μόνιμα και σταθερά στο στόχαστρο της κυβερνητικής επίθεσης. Τα κατασχετήρια σφίγγουν την θηλιά στραγγαλίζοντας οικονομικά δεκάδες  συναδέλφους, αφού κινδυνεύουν με κατασχέσεις αν δεν πληρώσουν ή δεν ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Ενώ νέα μέτρα θεσπίζονται και νέα κυβερνητική επίθεση ετοιμάζεται.»

Στην παράσταση διαμαρτυρίας συμμετείχαν και εκπρόσωποι της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων.

Όπως τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση, «τα μέτρα που έχουν ψηφισθεί επιδεινώνουν τη θέση των μικρών έμπορων  που μαζί με τους εργαζόμενους και τους μικρούς αγρότες είναι  μόνιμα και σταθερά στο στόχαστρο της κυβερνητικής επίθεσης. Τα κατασχετήρια σφίγγουν την θηλιά στραγγαλίζοντας οικονομικά δεκάδες  συναδέλφους, αφού κινδυνεύουν με κατασχέσεις αν δεν πληρώσουν ή δεν ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Ενώ νέα μέτρα θεσπίζονται και νέα κυβερνητική επίθεση ετοιμάζεται’. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook