Ο Εργοτέλης ξεκίνησε για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον Σέρχιο Λεάλ που έμεινε εκτός αποστολής ώστε να προφυλαχθεί αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι η απουσία του Ουρουγουανού δεν αναπληρώθηκε.

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, για όσους βρέθηκαν στο Παγκρήτιο, αφού υπήρχαν πολλά νεύρα με αποτέλεσμα να μην παιχτεί, σχεδόν καθόλου, ποδόσφαιρο. Ο Εργοτέλης ήταν ασύνδετος και χωρίς συνοχή στις γραμμές του με αποτέλεσμα ο Κατσικοκέρης να είναι αποκομμένος στην περιοχή του Γεωργίου. Πέρασαν 45 λεπτά με τον Εργοτέλη να μην καταφέρει να κάνει φάση της προκοπής ενώ αντιθέτως την μεγαλύτερη ευκαιρία είχε το ΙΝΚΑ όταν ο Βεστάκης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Στεφανάκο όμως ο υψηλόσωμος γκολκίπερ απέκρουσε το πλασέ των φιλοξενουμένων.

Με την σέντρα του δευτέρου μέρους, ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και για 15 λεπτά πίεσε αρκετά την ομάδα των Χανίων. Μέσω αυτής της πίεσης, ήρθε και η μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Καλέ να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι της εστίας του Γεωργίου. Όμως αντί να υπάρξει συνέχεια, η απόδοση του Εργοτέλη έπεσε κατακόρυφα με το ΙΝΚΑ να ισορροπεί το παιχνίδι. Η ομάδα του Γιάννη Κατσούλη, που στο μεταξύ είχε αποβληθεί στο πρώτο 45λεπτο, ήταν άριστα οργανωμένη στην άμυνα της και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η επόμενη φάση σημειώθηκε στο 81′ όταν ο Ρουσσάκης βρέθηκε μόνος στην περιοχή του ΙΝΚΑ όμως δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ.

Στο τελευταίο 10λεπτο δεν παίχτηκε καθόλου ποδόσφαιρο με τους παίκτες του ΙΝΚΑ να… πέφτουν συνεχώς με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλος εκνευρισμός στην εξέδρα και το αγωνιστικό χώρο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook