Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Κισσαμικού ο Σπύρος Μπαξεβάνος κάνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για τη σπουδαία αναμέτρηση με τον Άρη (26/11, 16:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 45χρονος προπονητής για το ματς του Σαββάτου:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Άρης, που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να… κοιτάξουμε στα μάτια τέτοιες ομάδες με αυτή τη δυναμική και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι. Θέλουμε σίγουρα τη βοήθεια του κόσμου, να έρθει στο γήπεδο και να ευχαριστηθεί το παιχνίδι, απέναντι σε μία τέτοια ομάδα. Τα παιδιά θέλουν τη βοήθεια του κόσμου όχι μόνο της Κισσάμου αλλά γενικότερα της ευρύτερης περιοχής των Χανίων και είναι ευκαιρία να βρεθεί αρκετός κόσμος στο γήπεδο, αφού δεν υπάρχει άλλο ματς εθνικών κατηγοριών εκείνη την ημέρα στα Χανιά».

Η προπόνηση της Τετάρτης

Ο Μούσα Ποκόνγκ λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης (22/11) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook