Την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Χανιά προσπαθεί να τονώσει ο υπηρεσιακός τεχνικός Θοδωρής Γκάτζιος, που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Όπως χαρακτηριστικά τους ανέφερε θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο σημαντικό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής και να μη σκέφτονται από τώρα το σπουδαίο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η επίσημη ενημέρωση για την προπόνηση της Τετάρτης:

Ο αγώνας με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό πλησιάζει και ο Θεόδωρος Γκάτζιος, προσπαθεί να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Χ. σε όλους τους τομείς.

Αρχικά, θέλει να τους ανεβάσει την ψυχολογία, αφού η ομάδα μετράει μία ισοπαλία και δύο ήττες στα τρία επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα. Θέλει να τους έχει απόλυτα έτοιμους αγωνιστικά και συγκεντρωμένους, ενώ τονίζει ότι δεν πρέπει να σκέφτονται το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, έγινε και πάλι συζήτηση ανάμεσα στον Θεόδωρο Γκάτζιο και τους ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια ‘’έπιασαν’’ μπάλα και δούλεψαν για το ματς της Κυριακής, με τον Νίκο Κοζάκη να ακολουθεί ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή της ομάδας, θα αναχωρήσει την Παρασκευή από τα Χανιά, με προορισμό τις Σέρρες.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 15:00 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook