Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, το 100% Hotel Show, η μεγάλη έκθεση για τον ξενοδοχειακό κλάδο, ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί πλήθος εκθετών, επαγγελματιών αλλά και απλών επισκεπτών. Για την διευκόλυνση των επισκεπτών, οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους, με μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες που παραθέτουμε παρακάτω:

Εκθεσιακό Κέντρο

Το 100% Hotel Show διοργανώνεται στο MEC Παιανίας, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών-Λαυρίου 301 στην Παιανία Aττικής. Είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου (Αριθμ. 301), όσο και μέσω της Αττικής Οδού (Εξοδος 17 – Κάντζα). Δείτε το στο χάρτη.

Πρόσβαση στην έκθεση

Πούλμαν της έκθεσης “100% Hotel Show” θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες της έκθεσης από και προς το σταθμό του μετρό ‘Δουκίσσης Πλακεντίας’. Επίσης, ειδικά λεωφορεία θα συνδέουν την είσοδο του εκθεσιακού κέντρου με το χώρο στάθμευσης.

Για τα αναλυτικά δρομολόγια των πούλμαν καθώς και για τους τρόπους πρόσβασης με αυτοκίνητο, taxi ή λεωφορείο, πατήστε εδώ.

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου: 17:00-21:00 (VIP opening party)
Σάββατο 26 Νοεμβρίου: 11:00-20:00
Κυριακή 27 Νοεμβρίου:  11:00-20:00
Δευτέρα 28 Νοεμβρίου: 11:00-18:00

Απονομή 100% Hotel Design Awards

Η απονομή των 100% Hotel Design Awards θα γίνει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 18:00, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των Workshops που βρίσκεται στο κεντρικό κτήριο της έκθεσης. Για περισσότερα, πατήστε εδώ.

VIP Opening Party by Caipi One

Το VIP Opening Party by Caipi One θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 στις 19:00, στο κεντρικό lounge της διοργάνωσης. Για περισσότερα, πατήστε εδώ.

 Hotelier Workshops

Το Hotelier Workshops θα πραγματοποιηθούν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο κεντρικό κτήριο της διοργάνωσης. Οι επισκέπτες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, θα πρέπει να έχουν μαζί τους εκτυπωμένο το ειδικό εισιτήριο που έλαβαν στο email τους, προκειμένου η είσοδός τους στην αίθουσα να γίνει χωρίς καθυστερήσεις. Πατήστε εδώ για το αναλυτικό πρόγραμμα των Workshops.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook